Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
139
Favori
509.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone mu pttcell mi karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

Yaşadığınız yerde tt. çekiyorsa pttcell bence.

• Şuan 20 gb'lı önümdeki seçenekler: Türk telekom'da kalıp 334 tl'den taahhüt yenilemek, Turkcell 310 tl, Pttcell'e 286 tl (yeni müşteri olarak sayıp saymadıkları belirsiz) ve vodafone 265 tl.

Son dakika yeni bir teklif ya da kampanya çıkmazsa bu hafta vodafone'a geçerim.

• Telekom'dan Pttcell'e geçişte yeni müşteri sayılmıyorsunuz.

• 0537 kullanıcısına yanıt

Bugün iki kere müşteri hizmetlerini aradım ısrarla düşük fiyattan yani yeni müşteri olarak yararlanabileceğimi söyledi.

Eskiden ben de öyle olduğunu hatırlıyorum. "Yeni müşterilere özel tarifemize, türk telekom, teknosacell vs. müşterileri katılamaz " gibilerinden detaylarda bir açıklama yazıyordu. Fakat Pttcell'in yeni müşteri kampanyalarında böyle bir açıklama göremedim. Daha fazla müşteri kaybı yaşamamak bu engeli kaldırmış olabilirler. Hatta Türk Telekom'un bazı tarifeleri, şu an Turkcell ve Vodafone'dan bile daha pahalı. Müşteri kaybı yaşamaları muhtemel.

Geçen sene sürekli gelen zamlardan dolayı, insanlar Bimcell'den kaçıp, başka faturalı tarifelere geçmeye başlamıştı. Şimdi ise faturalı tarifeleri rakiplerine göre çok yüksek fiyatla yeniliyor. Kimse mecbur kalmadıkça, aynı hizmeti daha pahalıya almak istemez. Numarasını taşır.

• kara duman kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam, hangi operatörden kaç günde geçtiniz ? Geçiş aşaması 30 Kasım' ı aşarsa genede SMS ile kampanyaya katılabiliyormuyuz ? Başvuru tarihimi baz alınıyor ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

ben de bu hafta içi cuma günü gelmeden pttcell'e başvuracağım bakalım süreç nasıl işleyecek. faturalı TT'liyim.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam.

eyvallah tşk ederim. eğer pttcell yan çizerse (TT'liyim diye), istemeye istemeye Vodafone'nun son kampanyalı tarifesine geçeceğim.

Teşekkürler eşimin kullandığı hattı Türkcellden Pttcelle taşıdım 2 günde tamamlandı geçiş.

Ben netgsm kullanıyorum bende pttcell taşımaya düşündüm netgsm geleceğinin belirsizliği sebebiyle ama evimde pttcell iyi çekmiyor ne yazıkki.

"Geçiş aşaması 30 Kasım' ı aşarsa genede SMS ile kampanyaya katılabiliyormuyuz ? Başvuru tarihimi baz alınıyor ?
    Bu sorunuzun cevabını bende bilmiyorum ve merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 25 Kasım 2024; 9:36:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kara duman kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam

• Merhaba. Vodafone dan Pttcell cazip 20 GB tarifesine geçtim. Telekom uygulamasında telekomlu değilsiniz uyarısı alıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

• Bugün 12 yıllık pttcell aboneliğimi sonlandırıp vodafone a geçtim 10 gb 1000dk 250 sms 190tl. 12 ay sabit fiyat umarım memnun kalırım  

• vav1en V kullanıcısına yanıt

Hocam bir şeyi merak ettim Pttcell'de Telekom'daki gibi taahhüt bitimlerinde eski müşteriye özel indirimli teklif geliyor mu ?

Bana uygulamadan fırsat 4 gb 270 tl teklif ettiler arayıp iptal talebi oluşturdum aynı fırsat 4 gb paketine bu sefer 230 tl teklif ettiler pek uygun gelmedi bana açıkçası eskiden sağlam teklifler sunuyorlardı ama yeni geçişlere indirim yaptıkları için numarayı taşıdım. Bimcell e taşıyacaktım anne kızlık soyadı sistemde görünmüyormuş iyide oldu bende vodafone a geçtim :)

• Vodafone paylaştık diye kızan olmuştu. Neymiş reklamini yapiyormuşum. Utanmadan iftirada atıyorlar Geçen arkadaşlara hayırlısı olsun. Paylaşım yapmak güzeldir......

• vav1en V kullanıcısına yanıt

Beklenen tarifede miydiniz?

• M i M kullanıcısına yanıt

Evet

• gsm değiştirip yeni sim takınca banka sms için bloke koymasına benzer olarak sgk'dan veya mahkemeden vs gelen sms'ler de blokeleniyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.