Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
139
Favori
509.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba pttcelle gecis tamamlandi ama mesaj geldi tahautle beraber 385 yaziyor 286 tl olmasi gerekmiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XGod X kullanıcısına yanıt

Katılım için SMS gönderdinizmi hocam ?

nerede o şekilde yazıyor? uygulamadaysa o doğru göstermeyebilir.

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Evet gelen mesaj bu

PTTCELL [Ana Konu]

20 GB 395 TL' üzerinde %20 + ekstra indirimleri daha alacaksınız. 286 TL' ye düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 21 Kasım 2024; 17:7:16 >

395 üzerinden kasım indirimi ile 286'ya düşüyor. Sorun olacağını sanmıyorum. Benim başvuruya yolladıkları sözleşmedede taahhütlü ücret kampanyasız olan yazıyordu aradım sorun yok dediler.

Bende bu gün pttcell geçiş işlemini tamamladım.
    5 gb 1000 dk ve sms olan 156 tlolan tarife.

Sistemleri çok tuhaf çok sayıda sms geldi.

SOZ yazıp 1788 sms atıp sonra EVET yazıp tekrar 1788 sms atıp Tahaaüt verdikten sonra 120 tl indirim tanımlandı paketiniz 225 tl dedi sonra %20 indirim tanımlandı dedi en son paketiniz 225 tl diyen sms geldi ama paket taşıma yapanlar için 156 tl idi.

Bunlar olurken uygulamada ki bu ay kesim tarihi olan 27 kasıma kadar olan fatura tutarı 3 sefer değişti.

Müşteri hiz aradığımda paket ücretimin 156 tl olduğu söylendi yani taşıma yapanlar için kasım ayında ki kampanyalı fiyatlar geçerli.
    Sms ler kafa katıştırnaktan başka işe yaramıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu fiyata çıktıktan sonra turkcell 310 lira hocam daha mantıklı değil mi ? Anca 5gb olan.mantikli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 21 Kasım 2024; 18:31:41 >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

yeni turkcelli olacaklar

https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi

mevcut turkcel faturalı hattı olanlara özel

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda?paymentType=faturali-hat

bu da sınırlı süreli kampanya

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/altin-festival-20-gb

bu kampanyayı 310 tl ye alacağına 354 tl verip 30 gb internetli olan pttcell almak yine daha mantıklı...

• kara duman kullanıcısına yanıt

Fatura kesim 27 ise 12 ay değil 11 ay sözleşmeniz. Bu zamanda geçince 5 6 gün için 1 ay heba oluyor. Buda PTTCell çakalligi.,...,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 22 Kasım 2024; 9:27:44 >
    Doğrudur bende sözleşme bitim tarihi niye 2025 ekim yazıyor diyordum.
    Ama 27 kasımda başvursam 30 kasımda kampanya bitiyor numara taşımanın yetişmeme ihtimali var.

Başvuru tarihin baz alınıyor hocam.

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Ama tahaaütü hat açılınca veriyoruz ve indirimli fiyatları tahaaüt verince veriyor.
    Sormak lazım bu mevzuyu.

Sorun olmuyor o tarz mevzular. Daha önce başıma geldi.

• Bugün hattım geçiş yaptı. Tahattut süresinde bir ay eksik var gibi görünüyor. Onun haricinde sorun yok.

• aschil kullanıcısına yanıt

Daha önce yazmıştım hocam;

"Fatura kesim 27 ise 12 ay değil 11 ay sözleşmeniz. Bu zamanda geçince 5 6 gün için 1 ay heba oluyor. Buda PTTCell çakalligi.,...,"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 22 Kasım 2024; 9:28:5 >
    Kullanmadığımız ayı, işlem içerisindeki zaman olarak tanımlıyor anladığım kadarıyla. Ay başında geçenler haricinde her ay sonuna gelen süre negatif durum teşkil ediyor. Neyse çok mühim değil. Paket ve kampanya bence uygun, tolerans taninabilir.

Hayırlısı olsun hocam, hangi operatörden kaç günde geçiş tamamlandı sizin ?

Başvuru tarihi 19 Kasım, geçiş zamanı 22 Kasım gece 00. Turkcell üzerinden geçiş yaptım.

Hocam kampanya için başvuru tarihimi önemli yok geçiş yapılan tarhmi ? Geçiş 30 Kasım' dan sonra tamamlanırsa kampanyaya SMS atarak yinede katılabiliyormuyuz ? Sıkıntı olmasın.

• 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.