< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PTTCELL [Ana Konu] (512. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Babam ve annemi PTTCELL'e geçirdim fakat internet bankacılığında (İşBankası ve Ziraat) PTTCELL diye bir ibare yok.
Türk Telekom'u seçip mi fatura talimatı veriliyor?
Bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
-
Türk telekomu seçiyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Türk telekom'daki faturalı tarifeden, Pttcell faturalı bir tarifeye numara taşıyınca, Pttcell Cazip 20 GB Tarifesini 286 liradan alabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Yani yeni müşteri olarak kabul ediyorlar mı sayılıyor? yoksa mevcut müşteri mi sayılıyor? onu merak ediyorum.
-
Mevcut müsteri olarak sayiliyorsunuz.
Oğlumun benim üzerime kayıtlı Türk Telekom hattını bahsetmiş olduğunuz 20 GB.lık pakete taşıdım.Memurun işlemi tamamlamasına muteakip hat anlık olarak aktif oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
az önce ptt mh'yi aradım: MH'deki kız pttcell, TT altyapısını kullandığı için geçiş olmuyor dedi. ne yapıcaz şinci?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 23 Kasım 2024; 11:24:9 > -
Geçiş yapiliyor. Mevcut müşteri olarak sayiliyor olmalısınız.
hocam işte mevcut müşteriyim diye geçiş olmaz dedi. ben pztsi günü şansımı deneyeyim
-
www.vodafone.com.trNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?cid=perf-infaff-som-lka-mass-yalinfirsat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Kasım 2024; 21:50:24 >
Konuda ve farkli ve konularda geçiş yapanlar var. Pazartesi dediğiniz gibi deneyin. Ancak %20 indirimden faydalanamayabilirsiniz.
ödenen fiyata verilen GB güzel, ama işte Vodafone maalesef dandik bir firma olduğu için insan güvenemiyor
-
-
Hattım sabah 7.30 da geçişi oldu , pttcell mobil e giremiyorum.
Nailimi girince bulunamadı hatası veriyor, online işlemlerden mail onayı yaptım halbuki
Arkadaşlar pttcell faturalı dan faturasız tarifeye nasil geçiş yapılabiliyor?
demek ki istendimi fiyat kırabiliyorlar, vodafone gibi büyük bir şirket olmadığı halde pttcell bile kırabildiyse turkcell de bunu yapabilir...
-
Merhaba bir tarifeye bakıyorum fiyatı 156 TL, ancak şöyle bir açıklama var
"Faturalı Pttcell Cazip 5 GB Tarifesi’nin aylık ücreti tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı tarifeler haricinde Şirketimizce sunulmakta olan diğer faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yolu ile dâhil olan müşteriler için KDV ve ÖİV dâhil 225 TL’dir."
Türk telekomdan geçiş yapınca fiyat 156 tl mi oluyor 225 tl mi oluyor?
-
Tam tersi. Tt. İçi geçişlerde 225₺ diğer operatörler 156₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 24 Kasım 2024; 15:47:36 >
Hocam bu bilgiden emin misin? Pttceli iki kere aradım türk telekomdan geçiş yapacağım diyorum tarife ücreti 156 tl olur diyor.
-
Hocam banada müşteri hizmetleri farklı operatörden geçişlerde 156₺ dedi ben netgsm'den geçirdim. Konuda bir hocam vardı oda tt içi geçiş yapmıştı indirimli oldu demişti. Belkide her ikisinide kapsiyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X