< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL (2. sayfa)
-
-
Tarifenin adı Cazip XX GB olarak geçiyor. Pttlere gittiğinizde bu isimdeki tarifeye geçmek istiyorum diyerek işlem yaptırabiliyormuşuz.
Bimcell vsvs den geçiş olur dediler. 30gb hariç diğer bütün tarifelerde ilk 3 ay gblar 2ye katlaniyormuş. Ayrıca WhatsApp kotadan yemiyormuş. Birde pttcellliler arası sinirsizmis.
Edindigim bilgiler bu kadar.
Şartlar genel olarak buradaki anlatılanlar gibi, tabi ucretlendirmeler hariç. İşin gerçeği gecen ay daha pahalıymış. Bu ay güzel indirim yapmişlar.
pttcell cazip 20gb tarifesi - faturalı - pttcellPTTCell Cazip 20GB Tarifesi - Faturalı - PTTCellhttps://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler/pttcell-cazip-20-gb-tarifesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Aralık 2024; 20:41:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bimcell'den direkt geçilebiliyorsa, Teknosacell'den de geçilebilir herhalde?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mümkün gibi görünüyor
Pttcell de sil süpür var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen gün Ulaştırma bakanı tv de iletişim pahalı;operatörlerden kampanya yapmalarını istedik şeklinde konuşmuştu..Bütün bu kampanyalar akepenin sopasıyla oluyor..nasıl olsa vergisini alıyor...
Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu:
"Vatandaşlarımızın eleştiri ve taleplerini dikkate alarak hem 3 GSM operatörü ve Türk Telekom'a bir kampanya düzenleme gerektiğini ve beklentiyi karşılamalarını söyledik."
-
Her sene oluyor bu 2 yararı var yıl sonu bilanço şişirme ve enflasyon düşük gösterme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var,
eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün bi arkadaşda sormuş
TT'den geçilebiliyor demişler
Bayi de geçişler başlamış
-
pttcell sitesinde göremedim nasıl başvurdunuz
-
Var
turkcell festival 60gb 390tl 12 ay taahhütlü
pttcell cazip 20gb tarifesi - faturalı - pttcellPTTCell Cazip 20GB Tarifesi - Faturalı - PTTCellhttps://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler/pttcell-cazip-20-gb-tarifesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Geçişler başladı mı? İnternet sitesinde vs görünmüyor bu kampanya
verdiğiniz likte fiyatlar farklı ?
-
Ücretlendirmeler hariç diye yazdım.
KENDİ SİTESİNDEN BAKTIM ARKADAŞLAR BÖYLE BİR TARİFE YOK.
-
Siteye nedense eklemediler ama PTT şubelerinde asılı her yerde. Ben Telekom'a geçen hafta geçtiğim için "İlk faturanız kesilmemiş. Operatörünüz onay vermiyor" dedi. Ben de Vodafone'a başvurdum. Bakalım orda sorun çıkacak mı?
İlk faturayı beklersem de 1 ay kullanmış olacağım ve yüklü bir cayma bedeli çıkacak sanırım. Tarifenin normal ücreti 200, taahhütsüz fiyatı 900 lira gibi bir şey yapmış çünkü çakallar.
Geçen hafta taşımıştım. Bu numara taşıma işleminin iptali oluyor mu acaba?
-
-
turktelekom a ptt den geçilemiyor!
ama size dedikleri daha ilginçmiş :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X