Bana da geçiliyor dendi hocam |
Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL (3. sayfa)
-
-
Pttcell daha uygunken, herkesler neden ttelekom a duruyor anlamış değilim. Aynı oparatörün laciverti değil mi? -
15 gün önce 154 TL ile geçiş yapmıştım pttcele. Şuan aynı paket 104 TL. Bu fiyattan yararlanmak için ne yapmam lazım -
sitesine bile yazmadıkları için :)
-
Ben de aynı durumdayım, hatta telekomun 10 gb tarifesine geçmek istiyorum ama git gel yapmaktan başka çare yok gibi. Ona da faturasız hatta taşıyacak bayi bulma zorluğu var -
-
20 kusur liralıklar 1 seferlik vergi, yanılmıyorsam. Vodafona geçiş için mh ile konuşurken de demişti. -
Ben de biraz önce TTden 20 GB tarifesine geçiş yaptım. Bazı şubelerde kampanya detayı kapıda yok. Gişedeki arkadaşa söyleyince yapıyor.
-
Ben numaramı taşıdım. 20 gb'lı Tarifemin Taahhütsüz 545tl, taahhütlü 395tl olduğu yönünde sms'i geldi. Müşteri hizmetlerini aradım, taahhüt yaptırdım. Sistemde hala taahhütsüz görünüyorum. 1788'e soz yazıp sms gönderdim. Yine olmadı. Pttcell'e geçen arkadaşlar nasıl taahhüt verdiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLyNeC -- 10 Aralık 2024; 17:59:42 > -
Bugün telekomdan geçtim. Bende de aynısı oldu. Söz yazdığım zaman indirim sisteme kayıtlı diyor. Müşteri temsilcisini aradığımda 395 tl diyor. Cazip 20 gb 177 lira dedim, şubeye sorun indirimi tanımlamamış olabilir dedi. Şubeye gittim, indirim tanımlanır düzelir dediler. Kimsenin birbirinden haberi yok. Telekom uygulamasında anasayfada pttcell katkat 20 gb yazıyor, işlemlerden tarifeme giriyorum cazip 20 gb yazıyor. Belki yarın düzelir.
-
1788e söz yazdıktan sonra evet yazıp gönderin hocam. Bana tanımlandı. 27 Aralıkta fatura kesilecek. Şuan bende de normal ücretin fazlası görünüyor ama fatura kesilince normale döner. Ayrıca 3 ay 20 gbda extra veriyor.
-
Katkat 20 gb yazan ilk 3 ay extra verdiği 20 gb hocam. Tarife adı ise cazip 20 diye geçiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi fatura kesiminde düzelir.
-
Fenercell den direk geçebiliyor muyuz acaba?
-
Bugün bir şey olmaz ise 2 hattimi da oraya taşıyacağım. -
Hayırlı olsun hocam. Ben dün taşıdım yarım saate geçiş tamamlandı. Kayıtta yapıldı. Şuan için bir sorun görünmüyor.
-
Tamam geçiş yaptıktan sonra mesaj felan atacakmiyim bir yere?
Bak telekoma bak
Degerli musterimiz, sizin icin yepyeni bir teklif hazirladik! Bu teklifimiz hakkinda bilgi vermek uzere sizi kisa sure icinde 5555551500 numarasindan arayacagiz. Teklifimizden yararlanmak ve ayrintilari ogrenmek icin aramamizi yanitlamanizi rica ederiz. B001 -
1788'e SÖZ yazıp gönderiyoruz. Sonrasında ise EVET yazıp yine aynı numaraya gönderim yapıyoruz. Gece bana mesaj gelmiş. Taahhütünüz alındı gibisinden.
-
Tamam sağolasın -
-
Turkcell'den geçen ay tahattüt yaptırdım geçiş yapabilir miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X