Şimdi Ara

Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
14
Favori
9.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da geçiliyor dendi hocam

• Pttcell daha uygunken, herkesler neden ttelekom a duruyor anlamış değilim. Aynı oparatörün laciverti değil mi?
  • efuliz E kullanıcısına yanıt
    15 gün önce 154 TL ile geçiş yapmıştım pttcele. Şuan aynı paket 104 TL. Bu fiyattan yararlanmak için ne yapmam lazım
  • efuliz E kullanıcısına yanıt

sitesine bile yazmadıkları için :)

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım, hatta telekomun 10 gb tarifesine geçmek istiyorum ama git gel yapmaktan başka çare yok gibi. Ona da faturasız hatta taşıyacak bayi bulma zorluğu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzpoyraz

Bugün pttcell tarifesine başvurmuş bulunmaktayım.
    Kampanya Aralık boyunca geçerliymiş.
    Turk telekom bimcell vodafone Turkcell den geçilebiliyormuş.
    Bu fiyatlar kaçmaz derim.
    Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL

ptt'de ki görevli buna bir de 27 lira vergi ekleyin dedi ama müşteri hizmetlerinde vergiler dahil 185 TL denildi. Hangisi doğru bilgi veriyor açıkçası kafam karıştı.

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    20 kusur liralıklar 1 seferlik vergi, yanılmıyorsam. Vodafona geçiş için mh ile konuşurken de demişti.
  • Ben de biraz önce TTden 20 GB tarifesine geçiş yaptım. Bazı şubelerde kampanya detayı kapıda yok. Gişedeki arkadaşa söyleyince yapıyor.

• Ben numaramı taşıdım. 20 gb'lı Tarifemin Taahhütsüz 545tl, taahhütlü 395tl olduğu yönünde sms'i geldi. Müşteri hizmetlerini aradım, taahhüt yaptırdım. Sistemde hala taahhütsüz görünüyorum. 1788'e soz yazıp sms gönderdim. Yine olmadı. Pttcell'e geçen arkadaşlar nasıl taahhüt verdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLyNeC -- 10 Aralık 2024; 17:59:42 >
  • fLyNeC kullanıcısına yanıt

Bugün telekomdan geçtim. Bende de aynısı oldu. Söz yazdığım zaman indirim sisteme kayıtlı diyor. Müşteri temsilcisini aradığımda 395 tl diyor. Cazip 20 gb 177 lira dedim, şubeye sorun indirimi tanımlamamış olabilir dedi. Şubeye gittim, indirim tanımlanır düzelir dediler. Kimsenin birbirinden haberi yok. Telekom uygulamasında anasayfada pttcell katkat 20 gb yazıyor, işlemlerden tarifeme giriyorum cazip 20 gb yazıyor. Belki yarın düzelir.

• fLyNeC kullanıcısına yanıt

1788e söz yazdıktan sonra evet yazıp gönderin hocam. Bana tanımlandı. 27 Aralıkta fatura kesilecek. Şuan bende de normal ücretin fazlası görünüyor ama fatura kesilince normale döner. Ayrıca 3 ay 20 gbda extra veriyor.

• griaragorn G kullanıcısına yanıt

Katkat 20 gb yazan ilk 3 ay extra verdiği 20 gb hocam. Tarife adı ise cazip 20 diye geçiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi fatura kesiminde düzelir.

• Fenercell den direk geçebiliyor muyuz acaba?

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Bugün bir şey olmaz ise 2 hattimi da oraya taşıyacağım.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Ben dün taşıdım yarım saate geçiş tamamlandı. Kayıtta yapıldı. Şuan için bir sorun görünmüyor.

Tamam geçiş yaptıktan sonra mesaj felan atacakmiyim bir yere?
    Bak telekoma bak
    Degerli musterimiz, sizin icin yepyeni bir teklif hazirladik! Bu teklifimiz hakkinda bilgi vermek uzere sizi kisa sure icinde 5555551500 numarasindan arayacagiz. Teklifimizden yararlanmak ve ayrintilari ogrenmek icin aramamizi yanitlamanizi rica ederiz. B001
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

1788'e SÖZ yazıp gönderiyoruz. Sonrasında ise EVET yazıp yine aynı numaraya gönderim yapıyoruz. Gece bana mesaj gelmiş. Taahhütünüz alındı gibisinden.

Tamam sağolasın
    Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL

Hemen açıldı hatlar. Bune hız :) pttcell uygulaması aynımı peki
  • Turkcell'den geçen ay tahattüt yaptırdım geçiş yapabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.