Şimdi Ara

Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
14
Favori
9.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam TTnin uygulamasını kullanabilirsiniz. Evet benim de yarım saate açılmıştı :)

• hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt

Cayma bedelini öğrenip geçiş yapılabilir hocam daha detaylı bilgi için Turkcell konusuna ya da MH ile görüşün isterseniz.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Ben 30gb yaptırdım diğer hattı 5 GB :)
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

Bana 20 yetiyor hocam ben de annem ve babamı da geçirecektim de cayma bedeli çok çıktığı için onlar hala TT kullanıyor.

Bu ay güzel kampanyalar oldu, iyi de oldu.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    20 banada yetiyordu bu sefer şımardim. Benim diğer hat 100 tl olunca ödüllendirdim kendimi
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın hocam :)

• Birkaç gün önce verilen Türk Telekom taahhütünden cayıp, buraya geçirmek istiyorum bir yakinimi. 5555 TAAHHÜT gönderdiğimde sadece tarihler çıkıyor, ücret vs çıkmıyor. Yarın PTTcell'e geçirebilir miyim sorunsuz?
  • 1062131 1 kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleriyle görüştüm ben son ay olursa tahahutte cayma bedeli yansımaz dediler. 5555 sms atınca sadece tarih çıkıyor bende de, yapılabilir yani

• pusat1249 kullanıcısına yanıt

Hocam benim bahsettiğim hat son ay değil, daha yeni taahhüt vermiş bir yakınım. Bildiğim 14 gün içinde cayma bedeli olmadan vazgeçebiliriz ama Türk Telekom tarafına bir bildirim yapmamız gerekir mi? Yoksa direkt PTT'ye gidip geçirebilir miyim sorunsuzca?

• 1062131 1 kullanıcısına yanıt
    O durum nasıl olur bilmiyorum ama müşteri hizmetlerini arayın isterseniz, yardımcı oluyorlar

Ben 1 hattımı Turkcelle geçirip 2 gün sonra taşıdım. Ceza filan çıkmadı

• timsahhh kullanıcısına yanıt

TT'nin tüm hatlarından geçilebiliyor

• pusat1249 kullanıcısına yanıt

Babamın TT'de taahhüdü 26 Aralıkta bitiyordu. Dün gitti sordu 560 TL cayma bedeli çıkmış. Ben de şaşırdım çıkmaması lazımdı aslında

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: griaragorn

Bugün telekomdan geçtim. Bende de aynısı oldu. Söz yazdığım zaman indirim sisteme kayıtlı diyor. Müşteri temsilcisini aradığımda 395 tl diyor. Cazip 20 gb 177 lira dedim, şubeye sorun indirimi tanımlamamış olabilir dedi. Şubeye gittim, indirim tanımlanır düzelir dediler. Kimsenin birbirinden haberi yok. Telekom uygulamasında anasayfada pttcell katkat 20 gb yazıyor, işlemlerden tarifeme giriyorum cazip 20 gb yazıyor. Belki yarın düzelir.

Bugün müşteri hizmetlerini aradığımda indirim tanımlanmıştı. İndirimin tanımlanması bir gün sürdü.

• hat taşıma için son gün ne zaman arkadaşlar?

• sarkat kullanıcısına yanıt

turkcell için tahattüte girmiş miydin hocam? ben 1 senelik paket yeniletmiştim.

Netgsm deki hattımı Turkcelle 230 TL lik kampaynayı 12 ay taahhüt vermiştim

• Arkadaşlar bu tarifeler bittiğinde duruyor mu yoksa aşım ücreti çıkıyor mu? Babam için düşünüyorum pek takip etmez o. Biterse aşım ücreti kol gibi gelmesin 😂
  • superhead kullanıcısına yanıt

Durmuyor ama fatura üst sınırı diye bir hizmet var. 150-200 TL ne seçerseniz oraya geldiğinde mesaj atıp, bilgilendiriyormuş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.