Şimdi Ara

Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
16
Favori
12.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 23/12/2024 tarihinde saat 01:00 de,532xxx numarali hat icin talep ettiginiz numara tasima isleminiz tamamlanacaktir.Bu tarih ve saat itibariyla Pttcell sim kartinizi kullanabilirsiniz. B001
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contra07

23/12/2024 tarihinde saat 01:00 de,532xxx numarali hat icin talep ettiginiz numara tasima isleminiz tamamlanacaktir.Bu tarih ve saat itibariyla Pttcell sim kartinizi kullanabilirsiniz. B001
    Arkadaşlar süreç birazcık geç ilerliyor ama ilerliyor. Yıl sonuna bu kadar uygun tarife yakalamak (enflasyon verilerini düşük tutmak içinde olsa) en azından 1 sene kafamız rahat gibi.
  • Kampanya ne zamana kadar geçerli acaba? E-devletten başvuru var mı?

• Cuma son demişlerdi ama normalde 31 Aralık'a kadardı.
  • Ben 444 6 788'i aradım, MH temsilcisi süre bilgisi görünmüyor, şubelere sorabilirsiniz dedi.

• Bugün PTT şubelerine giden oldu mu bu tarifye başvuru için?

• Devam ediyomu acaba
  • Bu sabah PTTCelle geçiş tamamlandı. SOZ yazıp 1788 e gönderdim ama kampanyadan faydalanıyor muyum nereden anlarım?

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Cuma bitti dedi, PTT ci birader
  • PTT şubesindeki kişi genel müdürlük bize cuma biteceği bilgisini verdi diyor ama müşteri hizmetleri kampanya devam ediyor yapabilirsiniz diyor bende arada kaldım konuyla ilgili net bilgisi olan ya da bugün taşıma yapan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trilyalı -- 23 Aralık 2024; 16:19:16 >
  • pacosbil P kullanıcısına yanıt

Mesajı 1788'e gönderiyorsunuz ama cevaplar PTTCELL adıyla görünüyor. PTTCELL'den gelen mesajda "indirimden yararlanmak için EVET yazıp 1788'e gönderin" yazıyor olması lâzım. İkinci SMS'i de gönderdikten sonra yine PTTCELL'den bildirim SMS'leri gelecek. "... ***TL aylık sabit indiriminiz tanımlanmıştır" yazıyor bana gelen SMS'te. Türk Telekom online işlemlerden veya mobil uygulamasından güncel faturanızı görebilirsiniz, 5 günlük fatura çıkmış olması lâzım, tarifenizin ücretini oranlayıp güncel faturayla karşılaştırabilirsiniz. Benim 6 günlük faturam 100 lira üzeriydi en başta, SMS'lerden sonra önce 55 civarına sonra da 29.5 TL'ye düştü. 20 GB 177 TL'lik tarifeye geçmiştim, 6 x 29.5 TL tam olarak 177 TL yapıyor. Benim hattım da dün açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 24 Aralık 2024; 16:23:18 >
  • hala devam ediyor mu ? teknosacell den geçiş yapabiliyor muyuz ?

• Arkadaşlar bugün sabah geçiş oldu benim . 20sinde başvuru yapmıştım . Tahahhüt verdim 5gb için ; müşteri temsilcisi 104 lira dedi bakalım fatura gelince göreceğiz
  • PTT'ye yeni fiyatlar gelmiş, iki katına çıkmış fiyatlar, bu sebeple Vodafone ve Turkcell de fiyat artırmış, bugün çarşıya çıktık elimiz boş döndük. Genel olarak 10GB içeren paketler 200'ün biraz üzerinde başlıyor şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 24 Aralık 2024; 16:38:47 >
  • Geçmiş olsun bunuda kaçırdık, v yaşamıda kaçırırsak vay halimize
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.