Şimdi Ara

Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thundere , thundere Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
14
Favori
9.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynen hocam aynı altyapı olduğunda hemen geçiş oluyor.

Zaten tarife olarak gözüküyor Türk Telekomda onlar.

• efuliz E kullanıcısına yanıt
    Tt'den geçirdiğim hatlarda sip süpür çıkıyor altta ama bimcell faturasızdan geçirdiğim hatta sil süpür çıkmıyor. Umarım geçici bir sorundur. Neden böyle anlamadım.
  • Kampanya bitti mi
  • yavuzpoyraz Y kullanıcısına yanıt

Bugün mahallede uğradığım ptt şubesi çalışanı şubelerden değil ptt merkezlerden yapıldığını söyledi. Yanlış mı biliyorlar acaba?

• xkanax X kullanıcısına yanıt

Dün başvuru yaptım, 20 si son dedi işlemi yapan görevli

• Arkadaşlar bu sabah başvuru yaptım. Geçiş falan yapılmadı henüz . Bugün hat açılmazsa kampanyadan faydalanamıyor muyum ? Açıkta mı kaldık
  • Pttcell Aralık Ayı Kampanyası 1 GB 82 TL, 5 GB 104 TL, 10 GB 129 TL, 20 GB 177 TL, 30 GB 228 TL

pttcell cazip 1gb tarifesi - faturalı - pttcell
    PTTCell Cazip 1GB Tarifesi - Faturalı - PTTCell
    https://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler/pttcell-cazip-1-gb-tarifesi

• Arkadaşlar kampanya bugün başvuranlara nasıl olur ??
  • Yaw arkadaş bimcell den 2 gün önce pttcell e başvurdum hala ne SMS geldi ne bişey acaba görevli evrakları sisteme girmeyi unutmuş olabilir mi?
  • Bende de aynı durum mağdur olmayalım sonra kampanya 20sinde bitti derlerse
  • isocak06 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum.

444 6 788 PTTCELL MH görüştüğüm de evraklarınızın tarafımıza iletilmemesi yoğunluk sebebiyledir dedi ki bununla ilgili sorun yaşarsanız sorun olmaz kbaşvuru yaptığınız gün baz alınır mağdur olmazsınız dedi MH
  • Bugün tt faturasizdan 16:30 civarı geçiş yaptım hat aktif oldu, uygulamada bir şey yapmadan pttcell cazip 10 gb yaziyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.