Şimdi Ara

Pttcell-Bimcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell den pttcell veya bimclle geçmeyi düşünüyorum ikisinin çok cazip tarifeleri var kararsız kaldım ikisi arasında kullanıp bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Klychko

turkcell den pttcell veya bimclle geçmeyi düşünüyorum ikisinin çok cazip tarifeleri var kararsız kaldım ikisi arasında kullanıp bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

pttcell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisininde altyapısını Avea veriyor.Niye arada kaldın ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusma istiyosan bimcell internet için pttcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamfilmi28 -- 7 Şubat 2014; 14:50:26 >
  • ikiside avea alt yapısını kullandığından çekim konusunda ikiside eşit olacaktır. sınırsız internet olsun kafam rahat olsun diyorsan tabiki pttcell
  • açıkçası geçsem mi diye kararsızım ucuz etin yahnisi tuzlu olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klychko

açıkçası geçsem mi diye kararsızım ucuz etin yahnisi tuzlu olmasın

Kendim kullanıyordum tavsiye ederim.Kapalı mekanda çalıştığımdan ötürü Avea'nın çekim problemi vardı o yüzden Vodafone'a taşındım.Yoksa süper operatör.Hatta eğer aylık kullanımın toplam 15 lira olmazsa, iki ayı toplayıp iki ayda bir fatura yolluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    TURKCELL-VODAFONE-TURKTELEKOM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam birde şeyi sorucam şu anki numaram babamın üstüne ben şehir dışındayım o sıkıntı yaratır demi numara taşıma açısından
  • Klychko kullanıcısına yanıt
    baban bulunduğu ilde numara taşıma başvurusu yapsın aldığı sim kartı kasım ile sana göndersin. Bunlarla uğraşmam dersen de yeni sıfırdan hat alırsın. Daha rahat edersin.

• İkiside avea nın alt yapısını kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.