Şimdi Ara

Pttcell Kapandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
9.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim taahhütlü 12idi şu an güncel 15gibi hesapladım. Taahhütlü fiyata zam yaptı ise uğraşacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTT'nin varlık fonuna devri ile PTTcell in abone alımına kapanması arasında bir bağ var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gurur tarifesinden turkcell e geçtim. Asansörde ve spor salonunda çekmeyen hat çekmeye başladı. Turkcell 5i1 yerde kampanyasıyla da bayağı bi cazip oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: makine433

PTT'nin varlık fonuna devri ile PTTcell in abone alımına kapanması arasında bir bağ var mı acaba?

Türk Telekom ile neden sözleşme yenilemediklerini kimse bilmiyor. Sizin söylediğiniz konuyla alakası olabilir.
  • Arkadaşlar az önce bayan aradı 18 tl fatura dedi 14 olacak bende düşünüyorum kabul edersem sms geldi ordan onay veririm dedim kapattı şimdi kabul ediyim diye sms gönderiyorum onay yazınca hata veriyor.

Bende ilk 250 mb iken almıştım sonra 300 mb oldu hız 128 çıktı geçenlerde kampanya haberleri almak için onay verdim 3 ay boyunca 500 er mb daha hediye etti ve benim netin hızı 128 e düşmeden devam ediyor hızlı şekilde yetmeyince bide muhteşem yapıyorum 4.5 gb bitiyor ben memnunum fakat Suan durum ne avea 'dan falan ayrıldı diyorlar bide sms ile onay olmayınca müşteri hizmetlerini arıyorum hep telesekreter nasıl canlı bir insana baglanirim :D

• Keşke şunları önceden bi okusaymışım haberim bile yoktu ayrıldıklarından, müşteri hizmetlerinin kapandığından mal gibi tahaüt verdim ya, ama ben mesajla onaylamadım öyle birşey mi gerekiyordu ?

• faturalı sınırsız 1gb internet içinde olan paket için ne yapmalı nasıl olacak
  • ben sıfır hat alayım demiştim ama alımlara vs herşey kapanmış
  • 3 tane faturali pttcell hat kendi uzerime,

3 tanede ailemde, toplam 6.pttcell ailecek kullaniyoruz.

Zam yapana kadar devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: experince

ben sıfır hat alayım demiştim ama alımlara vs herşey kapanmış

Pttcell projesi bitti hocam sıfır hatta alamazsınız hat taşımada yapamazsınız. Hatta mevcut Pttcell abonelerinin sim kartı bozulursa veya yeni sim kart almak isterlerse Türk Telekom bayisine gidip almaları gerekiyor ve bayi normal Türk Telekom hattı veriyor. O hattı telefona takınca da Pttcell yerine Türk Telekom yazıyor.

Bir müddet sonra Pttcell ismi de tamamen iptal olur. Forumda örnek konusu var Türk Telekom üzerinden çalışan Kartalcell iptal olunca bir müddet mevcut aboneler Kartalcell ismi ile devam etmiş ama daha sonra bu kullanıcıların hatları taraftar hat ismiyle güncellenmiş. Hala Kartalcell ile devam eden aboneler Türk Telekom taraftar hat kullanıcısı olarak görünüyormuş.

• Paketlerde ve ücretlerde düzenleme yapmazlarsa taahhüt biter bitmez başka operatöre geçeceğim. Bence fazlada bir avantajı kalmadı mevcut haliyle. (Not: Kapalı beklenen tarifedeyim, sınırsız internetli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 15 Şubat 2017; 0:23:38 >
  • pttcell ile türk telekom o dönemler avea, belli bir abone rakamına kadar anlaşma sayısı üzerinden anlaşmışlardı, bu sistem tüm anlaşmalarda da bu şekilde yapılır, sınırsız bir abone hakkı verilmez, kota dolmuştur bununla ilgilidir mevzu, mevcut abonelere bundan ötürü hiçbir şey olmaz...
    sınırsız kota hakkı verilmesi durumunda operatörlere bünyelerinde operatör kurdurma hakkı verilmiş gibi olur ki buna asla müsaade edilmez, bu hakkı vermeye yetkili tek kurum devlettir. bu oranda operatör içi sınırlandırılmıştır, asıl operatörün abone sayısının belli bir yüzdesini geçemez, kurumlar için açılan paket abone sayıları,
    pttcell, teknosacell, bimcell, pocell bunlar hat değil, paket olarak adlandırılır, iç işleri bakanlığı için açılan özel paketlerden hiçbir farkları yoktur, sadece biraz allanıp pullanıyorlar sim kart üstüne firma adı yazılarak vs... pttcellin kullandığı ilk 128kbps sınırsız 14 tlik paket en az pttcellden önce 2 yıldır çeşitli kurumlar için avea tarafından verilmekteydi, pttcellde aynı tarife için anlaştı,
    ilk çıktıklarında 128kbps ile sınırsız internet verilen paketlerde abonelik kotası çok kısa sürede dolmuştu pttcellin ve yeniden anlaşma yapılarak pttcell abone kotasını yükseltmişti, lakin bu sefer yapılan anlaşmada abone başına sınırsız bant genişliği hakkı düşürülmüştü,
    eğer pttcell abone kotasını yükseltebilirse yeniden abone alımı başlar ya da belli bir oranda abone kaybı olması durumunda yeniden alımlar açılacaktır.
    eğerki ptt bu işten çekiliyorsa bu ayrı bir durumdur, bu durumda ise türktelekom pttcell tarifesi ile herkes yoluna devam edecektir, yeni alım mümkün olmayacaktır, ayrılma durumunda ise geri dönemeyeceksinizdir,
    abone olduğunuz pttcell paketinin garantörü ptt değil türk telekomdur...
    iyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 15 Şubat 2017; 15:32:12 >

• Benim ve eşimin kullandığı 2 hattım var.Bir kaç aydır pttcele geçtim memnunum.18 lik Pttcell Yeni Dunya Mini Tarifesine geçip 1 ay önce 12 ay taahhüt verdim.14+1,6=15,6 tl fatura geliyor.Pttcel kapandı.Taahhüt veren bizlerde bir artış, zam vs olacakmı?
  • Açıldımı Pttcell haberi olan var mı ? Son durum nerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colsart

Açıldımı Pttcell haberi olan var mı ? Son durum nerdir.

Açılmadı. Artık işlemleri Türk Telekom bayileri yapıyor ve sim kart değişimlerinde Türk Telekom'a ait sim kart veriyorlar. Eski mevcut aboneler kullanmaya devam ediyor onlarda sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simcell

quote:

Açılmadı. Artık işlemleri Türk Telekom bayileri yapıyor ve sim kart değişimlerinde Türk Telekom'a ait sim kart veriyorlar. Eski mevcut aboneler kullanmaya devam ediyor onlarda sıkıntı yok.

Değiştirilen simler yada 4.5g başvurusu yapıp Türk Telekom hattı alan Pttcell'lilerde solda yukarda Pttcell yazmaya devam ediyor mu? Yoksa Türk Telekom mu yazıyor? Deneyim sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _müdür_

quote:

Orijinalden alıntı: simcell

quote:

Değiştirilen simler yada 4.5g başvurusu yapıp Türk Telekom hattı alan Pttcell'lilerde solda yukarda Pttcell yazmaya devam ediyor mu? Yoksa Türk Telekom mu yazıyor? Deneyim sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim.

bende eski pttcell sim var onda bile Telekom yazıyor. bazen canı sıkılırsa pttcell yazıyor.

• Teşekkürler sagolun.

• kapandı diyorlar ama bu ne iş?

• Haberdeki konunun Pttcell'le bir ilgisi yok, farklı bir alanda ortaklık kurulmuş. Zaten Pttcell ortaklığı bittimi buda net değil. Ben en son müşt.hizm. ile görüştüğümde pttcell işi tamamen bitti diyemeyiz; bize bu konuda bir bildirim, yazı gelmedi şeklinde bilgi vermişlerdi. Söyledikleri tek şey artık abone işlemlerini Türk Telekom ofisleri yapıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.