Şimdi Ara

Pttcell Kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
9.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom ve Ptt ortaklığı ile hayata geçen Pttcell kapandı. PTT abone merkezleri artık bu hatlarla ilgili işlem yapmıyor, numara taşımıyor ve yeni hat vermiyor. Bayiden öğrenebildiğim kadarıyla Türk Telekom ile PTT ortaklığı sona ermiş.

• Mevcut müşteriler ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Mevcut müşteriler ne olacak?

Mevcut müşteriler kullanmaya devam eder. Ama onlarıda başından savmak için fiyatlara zam yaparlar herhalde.

• quote:

Mevcut müşteriler ne olacak?

Mevcut müşteriler konusunda bilgim yok hocam. Forumda kapandı diyorlardı benimde dün PTT'de işim vardı PTT'ye gidince doğrulamak için sordum ve PTT çalışanları bunu doğruladı. Mevcut müşteriler belki normal Türk Telekom müşterisi haline dönüşür.

Geçmişte Kartalcell'de kapanmış ve onun müşterileri normal Türk Telekom müşterisi olmuş Pttcell içinde benzeri olabilir.
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Akrabadan kullananlar vardı. Kötü oldu :(

• simcell S kullanıcısına yanıt
    TT olursa mağduriyetin önüne geçilmiş olur. Aksi halde özellikle kırsalda kullanan yaşlı aboneler sıkıntı yaşarlar.

• quote:

TT olursa mağduriyetin önüne geçilmiş olur. Aksi halde özellikle kırsalda kullanan yaşlı aboneler sıkıntı yaşarlar.

Kartalcell Türk Telekom mobil olmuş forumda konuları var Pttcell'de benzeri olur herhalde ama aynı tarifeler devam etmeyebilir. Bu konuda en doğru bilgiyi Türk Telekom'dan öğrenebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginç neden kapandı acaba

• Bi sure kullanmistim, 14 liraya isimi goruyordu. Sonra şebeke sorunlarindan dolayi vdfn'a gecmistim. Simdi de halen vdfn kullaniyorum. Telefon full çektigi halde arayanlarin ulaşamamasi sorunu olmasaydi kullanmaya devam ederdim.

• scoopi kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de şebeke sorunundan dolayı Vodafone'a kaçmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün faturasiza geçiş talebi olurşturdum talebimi mobil öğrenci olarak aldi müşteri hizmetleri. Özellikle sordum pttcellin kapandığını doğruladi. Yeni yıl 8gb paketini kaparim inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoftRock

Bugün faturasiza geçiş talebi olurşturdum talebimi mobil öğrenci olarak aldi müşteri hizmetleri. Özellikle sordum pttcellin kapandığını doğruladi. Yeni yıl 8gb paketini kaparim inşallah.

Pttcell'den Türk Telekom'un yeni müşterilerine verdiği yeni yıl paketlerine geçiş yaptırıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simcell

quote:

Bugün faturasiza geçiş talebi olurşturdum talebimi mobil öğrenci olarak aldi müşteri hizmetleri. Özellikle sordum pttcellin kapandığını doğruladi. Yeni yıl 8gb paketini kaparim inşallah.

Pttcell'den Türk Telekom'un yeni müşterilerine verdiği yeni yıl paketlerine geçiş yaptırıyorlar mı?

Kaydımı Türk Telekom faturasız tarife olarak aldığına göre geçiş yapilabilir bence hocam.

• Acaba hangi taraf anlasamadi.. Bir tarafin isine gelmeyen bir sey olsa gerek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simcell S kullanıcısına yanıt
    Peki, teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: simcell

quote:

Kaydımı Türk Telekom faturasız tarife olarak aldığına göre geçiş yapilabilir bence hocam.

Öyle yaptıkları iyi olmuş en azından Pttcell kullananlar mağdur olmaz. Forumdan gördüğüm kadarıyla epey kullanıcıları var.

• Dün bir telekom bayisine uğraşmıştım, kapandığımdan haberim yoktu, tt'ye geçirecektim hattı. 5 gün sürebileceğini 10 tl simkart parası istediklerini söyleyince vazgeçtim. diğer operatörler geçiş için ücret almıyor dedim. pek oralı olmadılar, mağduriyetler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkysoft

Dün bir telekom bayisine uğraşmıştım, kapandığımdan haberim yoktu, tt'ye geçirecektim hattı. 5 gün sürebileceğini 10 tl simkart parası istediklerini söyleyince vazgeçtim. diğer operatörler geçiş için ücret almıyor dedim. pek oralı olmadılar, mağduriyetler olabilir.

Önce Vodafone veya Turkcell'e taşıyıp sonra Türk Telekom'a taşırsanız geçiş için ücret ödememiş olursunuz.
  • Mevcut kullanıcıları iptal edemezler, onları Telekom abonesine dönüştüreceklerdir,tarifeleride aynen devam eder.
  • Bence pttcell istedigi abone sayisina ulasamadi ve karlilikta olmayinca abone alimini durdurdu.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.