Şimdi Ara

PttCell'mi BimCell'mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: delux5534

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Neden PPTCell 14' lük tarifeyi faturasız yapmıyor ? Millete kabarık faturalar gönderiyor sudan bahaneler ile.

Yav arkadaşım kim diyor kabarık faturalar gönderiyor diye ya? 2 aydır kullanıyorum 1.ayım 13TL geldi ikinci ayım 14TL geldi yani ne kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorsun.

Faturası fazla gelenlerin bir grubu konuşma ve sms'te aşım yapıyor, bir grubu yeni faturalı hat aldıkları için aylık 5 lira ekstra hat vergisi veriyor (bilmiyor) ve 20-21 lira civarı bir fatura geliyor. Son senaryo ise çeşitli servislere üye falan oluyorlar, ya da Avea yapıyormuş. Pttcell'de üçüncü ayıma gireceğim ve iki faturada gayet normal geldi.
    Ayrıca faturalı hat, faturasıza göre çok rahat. Faturasızda paketin günü bittiğinde, hemen gidip tl yükletmek zorundasın. Acil bir durum olsa, birini araman gerekse ortada kaldın. Ancak faturalı da fatura kesim tarihinden son ödeme tarihine kadar yaklaşık 20-25 gün bir süre var. Bu süre içinde istediğin gibi faturanı ödeyebilirsin. Faturalının potansiyel yüksek fatura riski varsa, böyle de bir avantajı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 29 Mayıs 2014; 8:35:23 >

• psirik kullanıcısına yanıt
    Hah arkadasim aciklamis bak helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCELLEME: 23 mayıs 2014

Arkadaşlarwww.pttcell.com.tr de yazması üzerine internet paketlerinde değişiklik olmuştur. Yeni abone olacaklar için artık internet sınırsız değildir. 250 MB bittikten sonra hızınız 64 KBPS’ a düşürülmekte ve bu şekilde 1 GB kadar kullanma hakkı sunmaktadır. 1 GB dolduktan sonra internet paketiniz bitmektedir. Kullanmaya devam ederseniz faturanıza yansır benden söylemesi.
    Ayrıca eski aboneler internetlerini eskisi gibi kullanmaya devam edebilirler. 250 MB kota bittikten sonra 128 KBPS hızla sınırsız kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu bilgiyi donanımaber forumlarında ki bir üyeden aldım. Kendisi müşteri hizmetlerini arayarak sormuş. İsterseniz sizlerde müşteri hizmetlerini arayıp, sorabilirsiniz.

http://www.taneraksoy.com.tr/pttcelle-geciyorum-faturali-14luk-tarife.html

• 3 ay kadar pttcell macerasından sonra turkcell'e döndüm, çoğunlukla bulunduğunuz alanda çekmiyorsa pttcell sizi kanser eder. 3 ay zor dayandım, sonrasında yine turkcell'e geçip rahatladım.
  • Zaten 14' lük tarifeye yeni abone alımını kapatmışlar. Neden acaba ?
  • Bu pttcell tanıtımında 14lük tarife için SINIRSIZ İNTERNET diyor. Fakat detay bölümünde 250mb kotadan sonra 3 gb kota dolana kadar 64kbps veriyor.

Peki 3 gb kotayı da 64 kbps lik sidik hızında interneti doldurmayı başardığımızda ne yapıyor? Buyrun ;

"Tarife kapsamında sunulan veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Tarife kapsamında tanımlanan cepten internet kullanım hakkı tükendiğinde, internet erişim hızı 1kbps'a düşürülecektir ve paket aşım ücreti uygulanmayacaktır. İnternet kullanımına devam etmek için ‘1GB SINIRSIZ’ yazıp 1788’e göndererek ayda 10TL karşılığında satın alınabilir.'

Olaya bak ya. Sırf reklamında SINIRSIZ İNTERNET yazmak için 1 kbps (bir) hız veriyor. internet sınırsız işte demek yani. Allah allah :D
  • ben pttceli sevmedim haa! tüm ailen pttcelli olur çevren olur o zaman ayrı 3.500 dk konuşma süper toplu geçiş yapın ama kendi yağımda kavrulmak istiyorum dersen BİMCELL şu an en ekonomik hattır. basit ve mübağalasız :P
  • Şu an en ucuz uygun operatör hangisi arkadaşlar ?
  • Faturasız istiyorsan bimcell (sadece faturasız ürünü var)

Faturalı diyosan Pttcell

• up
  • Kac gb lazim ona göre paket sunalim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.