Şimdi Ara

PttCell'mi BimCell'mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar suan trcell kullaniyorum tarifeler cok kazik geliyo. O yuzden avantajli fiyat icin bu iki operator arasinda kaldim.
    Benim icin onemli olan internet paketi.
    Siz hangisini onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BIMCELL 12 TL Heryöne 250 Dk
  • Internet onemlı demıs benım ıcın 12 tl 250 dk dıyosun :)))

Arkadasım ben cagrı merkezı calısanıyım. Avea pttcell bımcell pocell ttnet cagrıları karsılıyorum. Avea calısanı oldugumuz ıcın gpo tarıfelerıne de bız bakıyoruz.

Pttcell suan kı en ıyı tercıhın olacaktır.

14luk tarıfe 200 dk + 250 sms + sınırsız ınternet (250mb kadar 3g hızında 250 mb sonrasında 128kb hızında ) + 3500 dk pttcell hatlarla gorusme suresı.

24 luk tarıfe 500- dk + 250 sms + sınırsız ınternet (250mb kadar 3g hızında 250 mb sonrasında 128kb hızında ) + 3500 dk pttcell hatlarla gorusme suresı.

44 lük tarife 1500 dk + 250 sms + sınırsız ınternet ( 1GB kadar 3g hızında 250 mb sonrasında 128kb hızında ) + 3500 dk pttcell hatlarla gorusme suresı.

Pttcell in en ıyı yonu hen ucuz hemde ınternetten dolayı asım ucretının olmaması sınırsız oldugu ıcın kafan rahat olur.

Mesela avea kullanıcısı abone asım yapıyor ınternette vatandasa bı fatura gelıyo fatura ust sınır servısımız suan 99 tl. sonrası ucretlendırılmıyo. + tarife ucretı vs derken 200-300 tl fatura soku ıle karsılasıyor.

Pttcell e gec kafan rahat etsın dk sms de asım yapma sabit fiyattır.

• gogogo. kullanıcısına yanıt
    Normal Avea kullansanız daha çok verim alırsınız internetten..Çünkü artık Avea internet önceliklendirmesi yapıyor yani 1.öncelik jet modem ve Avea internet paketleri 2.öncelik woops ve kamu tarifeleri daha sonra sanal operatörleri sıra geliyor..Avea bunu açıkça söylemiyor ama bu durum var hız sınırlaması

• Hiç alakası olmayan bir konuya değinmişsiniz.

Gpo'ların tamamı aveanın altyapısını kullandıgı ıcın tek bir sinyal kullanılmakta.

Ve ayrıca her tarifeye ayrı bir sinyal verilirse aveanın işi var :)

Avea kullanıcı da pttcell de bimcell de pocell de ttnet te aynı interneti kullanıyor sadece tarife içerisindeki kullanım hakları ve ucretlendırmelerı farklı :)
  • Kamu prestij tarifesi max 1mbit baglanti hizi alabilirsiniz şartlarında yaziyor bunu Turkcell de uyguluyor bazi tarifeleri 7.2 mbit biz alabiliyor.

• 7.2 mbit internet hızı 3g demektir.
    Ve 3g cekim seviyesi de tüm tarifelerde gecerlidir. internet hızının tarifelerle ilgili olmadıgını anlatmaya calısıyorum ama nafile aksama kadar 150 kişiye anlatamadıgımız gibi suan da anlayamayacagız neyse onemlı degıl ayrıca 3g bulunan mühite göre değişiklik gösterebilir. Eger bulundugunuz bolgede 3g cekmıyorsa kamu prestıj tarıfelerıne gecınde 7.2 mbit hızında baglanabılırsenız baglanın bakalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkcell mi telsim mi avea mi
    19 yıl önce açıldı
    Turknet mi Netspeed mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kamu prestij tarifesinde baz istasyonun yaninda olsaniz bile 1 mbit bizi asamazsiniz anlatmak istediğim bu hatta bunun forumda konusunda var ve avea.com.tr üzerinden tarife detaylarına bakarsaniz görürsünüz..
    Saniyorum bu tarz işlerle ugrasiyorsunuz ve bu hiz sinirlamasi var en basiti (itiraf edilmişi) kamu prestij tarifesidir.

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    Bu işlerle uğraşıyorum evet 2 yıldır avea müşteri hizmetlerinde calısıyorum.

İlgilendiğim operatorler .
    Avea . f.lı f.sız . bimcell pttcell pocell ttnet .

:)
  • Pttcell hiç düşünmeden geçin

• Pttcell.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismaw06

Gpo sinyalleri avea sinyallerinden farklıdır
    gpo müşterisi az olduğundan nette daha hızlı gezinillr
    öncelik vardır ama vip elİltte ve black müşterilere 3g de de jet modemler önceliklidir
    isterseniz ITHELPDESK e mail atabillrsiniz :)
    bu arada hangi lokasyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismaw06

Madem orda çalışıyosun sana 1-2 sorayım
    Şimdi ben defalarca aradım site üzerindende mesaj attım (defalarca) sürekli ilgileniyoruz diyolar ama değişiklik yok nasıl sorunu çözebilirim ?
    Çünkü internet nerdeyse 0 hiç girmiyo bağlanmıyoda ?

• Bolgede 3g yoksa ugrasmaniza gerek yok girmez :) hat yada cihaz kaynakliysa sorununuz m.h.arayabilirsiniz yine.

• www.sikayetvar.com
    Pttcell Detay ve Firma Şikayetleri - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/pttcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

www.sikayetvar.com
    Pttcell Detay ve Firma Şikayetleri - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/pttcell

Bunlar BimCellin isi hocam :D

• Bu saydıklarınız faturalı pttcell için galiba.Ben bimcell kullanırken 2 ay filan olmadan vodafone geçtim freezone oldum şuan pttcele geçmek istiyorum fakat bu operatörlere bir şey ödemem gerekir mi?(hatlar faturasız)

Bir de pttcel faturalıda taahhüt var mı?
  • Pttcellde taahhut uygulamiykruz tasima islemleri tamamen ucretsizdir. En erken 2 en gec 6 gun icerisinde hattiniz acilir.

• Neden PPTCell 14' lük tarifeyi faturasız yapmıyor ? Millete kabarık faturalar gönderiyor sudan bahaneler ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Neden PPTCell 14' lük tarifeyi faturasız yapmıyor ? Millete kabarık faturalar gönderiyor sudan bahaneler ile.

Yav arkadaşım kim diyor kabarık faturalar gönderiyor diye ya? 2 aydır kullanıyorum 1.ayım 13TL geldi ikinci ayım 14TL geldi yani ne kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.