Bildirim
pttden para yollamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İsim soyisim birde hangi ptt oldugunu bilmen yeterli. -
Arkadaşının 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor , bazı pttlerde para iadesi yapmıyorlar . Onun haricinde arkadaşınızın parayı çekmek için nüfus cüzdanına ihtiyacı olacak . Sizin sadece arkadaşınızın adına soy adına ve hangi pttden çekmek istiyorsa o pttnin adına ihtiyacınız var . Başka bir şey istemiyorlar . -
Nufus cuzdani gereklimi peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 61_oflu_61
Nufus cuzdani gereklimi peki
Yukarıda da yazdım , para çekecek olan şahıs için gerekli , yatıracak şahıs için gerekli değil . -
Ad soyad birde çekecek kişinin şubesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bilgilendirme olarak söylüyorum pttye gittim gayet rahat bişekilde yatırdım sorun cıkmadı tcmi verdim sıkıntı olmadı ama 5 tl kesti -
PTT çok para kesiyor ya bir kere 20 lira kesmişlerdi benden, 5 lirada gönderdiğim adamın parasından kesmişlerdi, ayıp yahu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X