Şimdi Ara

Puan biriktirebileceğim bir kredi kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En son bundan bi 7-8 sene öncesinde kredi kartı kullanıyodum. Uzun zamandır sadece bankamatik kartım var ve bütün harcamalarımı ya nakit ya da bankamatik kartı ile yapıyorum.

Bu kadar harcamanın bana bi dönüşünü göremediğim için bi kredi kartı çıkarıp harcamaları onun üzerinden yaparak para puan toplamayı düşünüyorum.

Aklımda olan 3 kart var; World, Maximum ve Bonus

Benim için taksit hiç önemli değil çünkü taksit kullanmıyorum. Dediğim gibi nakit harcıyormuşum gibi kullanacağım bir kredi kartı lazım. Dönemlik aidatı ve bilinmeyen işlem ücretleri olmayan bir kredi kartı.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Yaptığım harcamalarla en çok puanı hangi kart ile alabilirim?

• Yapi kredi adios cikart hocam world ozellikli ve katildigin kampanyalarda puanlar surelide olsa hic silinmiyor istedgin kadar biriktirebilirsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametbaggio kullanıcısına yanıt
    Yapı kredi güvendiğim bi banka. Ama sitesinde senelik 100 lira hesap işletim ücreti olduğu yazıyo. Hesap işletim ücreti olmayan bi kredi kartı yokmu? Bi de bu üçü arasında en iyisi world müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokErt

Yapı kredi güvendiğim bi banka. Ama sitesinde senelik 100 lira hesap işletim ücreti olduğu yazıyo. Hesap işletim ücreti olmayan bi kredi kartı yokmu? Bi de bu üçü arasında en iyisi world müdür?

3 arasinda en kolay aidat geri alabilecegin world dur.kesin alirsn demiyorum ama aralarinda geri alabilecegin worlddur ve ilk yil aidat yok diye biliyorum

• sametbaggio kullanıcısına yanıt
    Peki en çok puanı hangisinden kazanabilirim? Bikaç sitede görmüştüm maximum ile 500 lira ve üstü alışverişe 50 lira parapuan gibi yazılar. Hiç taksitle alışveriş yapmıyorum. Harcamalarımı kredi kartıyla yaparak puan kazanma niyetindeyim.
  • quote:

Peki en çok puanı hangisinden kazanabilirim? Bikaç sitede görmüştüm maximum ile 500 lira ve üstü alışverişe 50 lira parapuan gibi yazılar. Hiç taksitle alışveriş yapmıyorum. Harcamalarımı kredi kartıyla yaparak puan kazanma niyetindeyim.

World un daha cok kampanyasi olur hocam

• Her yönden kârlı çıkmak için:

http://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/ing-gunluk/ing-gunluk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka karti olarak enparayi kullaniyorum onda da hicbisey icin masraf kesilmiyo. Benim dusundugum bi kredi karti sadece yuksek puan biriktirebilecegim. Ama oneriniz icin tesekkur ederim

• quote:

Banka karti olarak enparayi kullaniyorum onda da hicbisey icin masraf kesilmiyo. Benim dusundugum bi kredi karti sadece yuksek puan biriktirebilecegim. Ama oneriniz icin tesekkur ederim

Pegasus plus kart da var hocam hem bonus hem ucus puan kazaniyorsun aidat da yok.oyle kampanyasi fln olmaz ama 2 yonlu kazanim olur

• Suan maximum ile world arasinda kaldim bi onerisi olan varmi?

• jokErt J kullanıcısına yanıt
    Bende her ikisi de var. Şu an için gözlemim World daha çok kampanya yapıyor. ( İleri ne gösterir bilemem )

• quote:

Suan maximum ile world arasinda kaldim bi onerisi olan varmi?

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/genel-kampanyalar/ak-23.aspx

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/Sayfalar/kampanyalar.aspx

ikisinin de kampanyalar sayfasını incele üstad.

hangisi işine yarar gibi gözüküyorsa o karta başvur.

• Ben bu kazanılan puanların 10 gün içinde kullanılması gerektiğini bilmiyodum bide her kampanya için ayrı sms atın başvuru yapın diyo ben harcamalarımı anlık yapıyorum her seferinde girip orda kampanya varmı diye bakıcağımı sanmıyorum :)
  • quote:

Ben bu kazanılan puanların 10 gün içinde kullanılması gerektiğini bilmiyodum bide her kampanya için ayrı sms atın başvuru yapın diyo ben harcamalarımı anlık yapıyorum her seferinde girip orda kampanya varmı diye bakıcağımı sanmıyorum :)

o zaman world yada bonus al.
  • bunca yıllık zamanda hemen hemen bütün kartları kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim
    en çok puan bana göre bonus kartta birikiyor.
    (bu olay yine de görecelidir kişiden kişiye değişir bence böyle)

babam da worldcard çıktığı ilk günden beri kullanıyor kart ücreti de ödemez. (sözleşmede öyle bir ücret yok)
    ona sorarsan en çok worldde kazandım diyor bazen başka bankaların kartlarını da kullanıyor
    (maaş yattığı için kartı da hemen postalıyorlar o da deneme yanılma olsun diye arada sırada kullanıyormuş)
    e diğerini 1 sene kullanıyor tabi az birikir ötekini neredeyse 25 senedir kullanıyor çok birikir.

hangi kartta çok biriktiği birazda kişinin alışveriş yapma alışkanlıklarrına ve sıklığına da bağlı,
    illaki bir yerlerde belli kartlara kampanya var
    önemli olan senin ilgi alanına giren yerlerde hangi kartlar kullanılsa daha çok kazanacaksın
    onu tespit etmen önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.