quote:Orijinalden alıntı: Fenerbahce! orduspor'un yarısından çoğu galatasaray'lı zaten Galatasaray en az 4 tane gol atar. Maç sonu buradayım. atmazsa kendimi 1 hafta banlıyorum. Shield Actived. Gs iyi alıştı yanlız gidiyor oyuncu ile konuşuyor önceden 3 puanı cebe atıyor.Necati 3 puanından sonra Culio 3 puanıda aldı.
quote:Orijinalden alıntı: sawgiray quote:Orijinalden alıntı: Fenerbahce! orduspor'un yarısından çoğu galatasaray'lı zaten Galatasaray en az 4 tane gol atar. Maç sonu buradayım. atmazsa kendimi 1 hafta banlıyorum. Shield Actived. Gs iyi alıştı yanlız gidiyor oyuncu ile konuşuyor önceden 3 puanı cebe atıyor.Necati 3 puanından sonra Culio 3 puanıda aldı. Bizi takımınla karıştırdın sanırım
quote:Orijinalden alıntı: sawgiray quote:Orijinalden alıntı: Fenerbahce! orduspor'un yarısından çoğu galatasaray'lı zaten Galatasaray en az 4 tane gol atar. Maç sonu buradayım. atmazsa kendimi 1 hafta banlıyorum. Shield Actived. Gs iyi alıştı yanlız gidiyor oyuncu ile konuşuyor önceden 3 puanı cebe atıyor.Necati 3 puanından sonra Culio 3 puanıda aldı. Karabük'e arsa vermedik ya ondan iyidir Korcan nasılmış sordun mu?