Bence Fenerbahçe Trabzon'u farklı yenicek, GS'nin puan kaybıyla ekstra motivasyon ile çıkacak maça. Zokora da cezalı olacak. Herşey FB lehine şu durumda. Antalya için ise hiçbir şey dememe gerek yok zaten.
karşı totem yapalım biz de :P
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bence Fenerbahçe Trabzon'u farklı yenicek, GS'nin puan kaybıyla ekstra motivasyon ile çıkacak maça. Zokora da cezalı olacak. Herşey FB lehine şu durumda. Antalya için ise hiçbir şey dememe gerek yok zaten.
"yenicek" den sonrasını okumadım. Yöneticiymiş bir de.
Galatasaray'ın işi bundan sonra çok kolay ama sizin çok zor. Ordu maçı var Culio ve Stancu faktörü olmasa bile Orduspor Galatasaray karşısında varlık gösteremez. Manisaspor desen zaten küme düştü. Sizin Trabzonspor ile maçınız var ki beraberlik alın öpün başınıza koyun, Antalyaspor karşısında galip gelirsiniz diye düşünüyorum. 5 puanlık fark ile başlar playoff.
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
Pascal Nouma isim değiştireydi adaşın olacaktı Özledik Pascal'ı.
gelenekse totem konusu part 3465462 e hoş geldiniz
quote:
Orijinalden alıntı: adt1
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
"yenicek" den sonrasını okumadım. Yöneticiymiş bir de.
deplasmanda trabzona karşı birşey yapamayız ancak kendi sahamızda antalyadan minimum 1 puan çıkarırız
kim ne derse desin Galatasaray bu saatten sonra şampiyonluğu kaybetmez
Trabzonuda yener Antalyayıda rahat rahat.Playoff a 4 puan farkla başlar fb.Playoff da gs yi içerde kesin yener dışardakı maçta kaderi belirler.
daha öncede dediğim gibi fb nin ts karşısında şansı yok bana göre. ki şuan bence fark 10 puan. amaa o çok basit gördüğünüz antalya düşme potasına çok yakın o yüzden allah ne verdiyse diye saldırırsa fb ordan da berabere dönebilir sürpriz olarak. ama bana göre durum şu;
gs= 77 = 38.5tan 39
fb= 67 = 33.5tan 34
ts= ?
bjk=?
Totem mi yapıyorsunuz anlamadım. Bende İki maçı da alırız.
fener iki maçıda rahat alır gs elmander yokken zor
Trabzon'dan 1 puan alırız, Antalya'yı Saraçoğlunda her türlü yeneriz.
Galatasaray 2 maçını da kazanır.
play-off 5 puan fark ile başlar.
ama sonrası ne olur bilemem
ben ne demişim başta ordusporun en önemli oyuncusu culio kadro dışı kalmış neden sizce
orduspor'un yarısından çoğu galatasaray'lı zaten Galatasaray en az 4 tane gol atar. Maç sonu buradayım. atmazsa kendimi 1 hafta banlıyorum.
Beyler Adnan Öztürk sabah saatlerin de orduya bir poşet götürdü için de SS55 in imzalı forması var demiş aynı şekilde Ali Dürüst bugün Manisaspor başkanı Kenan Yaralı ile konuşup '' sizin sahadan hasat alma vakti gelmedi mi hacu '' demiş diyorlar