Şimdi Ara

Bekar biri için 800-1milyon bandına ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 2020 model manuel clio mevcut (77bin km'de değişensiz boyasız) bu arabayı satarak üstüne para ekleyerek otomatik ve değişimi hissedebileceğim bir modele geçmek istiyorum.

Elimdeki para yetmezse kredi çekerek tamamlayacağım. Tercihim 800-900 bandına bulmak ama çok çok tavsiye ediyorum derseniz 1 milyon luk modelleri de inceleyebilirim.

Beklentilerim neler?

++ 2017'den beri araba kullanıyorum önce 6 sene ford fiesta kullandım ve 1 yıldır clio kullanıyorum. Hep manuel kullandığım için sıkıldım. Otomatik olmasını istiyorum.

++ Tercihim düşük model olmaması ve bakımlarının çok yüksek olmaması. Yani güzel ve zevkli olduğunu biliyorum; fakat eski model bir mercedes audi almak benim için çok mantıklı olmayabilir.

++ Fiesta'dan sonra clio'ya geçişimin sebebi fiesta'nın çok sıkıntı çıkarmaya başlamasıydı. Sıkıntılarım bitti fakat araç zevk açısından fiesta'dan farksız. Yani araba değiştirmiş gibi hissetmedim (2010 fiesta'dan geçtim). Bundan dolayı geçişi hissedebileceğim bir model arıyorum.

++ Hatchback model olması tercihim

Aklıma ilk gelen model Golf olabilir gibime geliyor. Çevremde birkaç kişide var. Arabalarına bindiğim zaman kalite farkını hissediyorum veya bana öyle geliyor bilmiyorum. Siz ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 17 Ağustos 2024; 14:7:23 >

• Sıfır araç teklifleri forumunda B segment tekliflerine bakın. Gözünüze çarpan bir model 1 milyona bulunabilir

Model bazı öneri ararsanız sıfır i20'lerde düzgün tekliflerle alım imkanı var 1milyon civarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 17 Ağustos 2024; 14:25:31 >
  • Golf leon 308 astra k güncel olarak bakabilirsin

Ben astra k aldim bu bu bütçede cok memnunum. Otomatik istediğin icin 1.6 ve 1.5 dizele (9 ileri) veya 1.4 turbo benzinli motora bakacaksın

B segmenti neresini sisirsende B dir o yuzden istedigin farkliligi vereceğini dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ağustos 2024; 14:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Hocam 308 ler çok donanımlı görünüyor aslında fakat 1.2 motorlar sıkıntılı deniyor. Ne düşünüyorsunuz? Hangi paketi alınmalı sizce

Astra ya bakacağm teşekkürler

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Dediğin şekilde inceleyeceğim.

Sanırım benim araba 600-650 civarı ediyor. Üstüne 400 binlik uygun faizli kredi çıkarır mı banka acaba sıfır almak istersem? Bu konuyu da bir araştırayım

• The Management kullanıcısına yanıt

Yeni 1.2 PureTech hybridlerde triger kayışı zincir olduğu için sıkıntı oluşturmuyor. Ama yine de normal 1.2 PureTech'lerde triger'dan kopan parçaların yağ filtrelerini tıkaması sorunu devam ediyor. Dizel model almanız daha öncelikli olur PSA grubunda.

• The Management kullanıcısına yanıt

Bütçen dahilinde t9 kasa (sondan bir önceki) style tech donanım olabilir donanım listesini bırakayım

https://www.peugeot.com.tr/content/dam/peugeot/turkey/b2c/bro%C5%9F%C3%BCrler/308-2021.pdf

Benzinlisine binmedim yorum yapmayayım. bu kasa dizeli de dayılarımın 2 sinde de var 1 tanesi adblue tankı hariç sıkıntı vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ağustos 2024; 15:24:4 >
  • Bu bütçeye temiz bir 118i 2015 2016 düşün km denk gelirse keyife gelirsin. Yanlaması da güzeldir. 3serisinin hatbacki gibi düşünün yeni 1 serilerden daha keyiflidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F56 kasa Mini Cooper

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

hocam ben de f20 almayı düşünüyorum, f20lerin benzinlileri için sıkıntılı diye duydum doğru mudur? Benim de çok bilgim yok bu konularda ama dizel önerdiler. Senin düşüncelerini de duymak isterim. Teşekkürler şimdiden

• Dizel otomatik egea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.