Şimdi Ara

Puan hesaplama siteleri! (Hepimiz için dostlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedef net olsun diye bir hesaplama sitesine girdim. Ve yapabileceğim Max netleri yazdım. Ama bi terslik var gibi. Yani tüm netleri full yapsam yine de 400ü bulamaz bile gibi. Sizce inanmalımıyız ? Kafayı yemek üzereyim abi o kadar başaran var nasıl başarıyorlar yaa :(

Bu arada yazdığım yapabilirim diye düşündüğüm netlerimi resim olarak attım. Bi bakarsanız herkese yardımcı olmuş oluruz.
     Puan hesaplama siteleri! (Hepimiz için dostlar)

• Parlakbirgelecek.com dan hesaplabilirsiniz, hesapladığınız site güncel değil. Hesaplama fikir verir, siz o netlere bağlı kalmayın, en iyisini yapmaya çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Naylon Branda]

Parlakbirgelecek.com dan hesaplabilirsiniz, hesapladığınız site güncel değil. Hesaplama fikir verir, siz o netlere bağlı kalmayın, en iyisini yapmaya çalışın.

Eyvallah :))

• güvendiğiniz bir hesaplama sitesi var mı arkadaşlar? geçen gün iki farklı sitede denedim arada 15-20 puan oynadı.

yukarıda parlakbirgelecek.com isimli site önerilmiş mesela, ne düşünüyorsunuz?

edit: şu an bir test yaptım ve puanza ile parlakbirgelecek.com aynı sonuçları verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 12 Aralık 2015; 18:29:47 >
  • Puanza dan hesaplayabilirsin. En doğrusu o sıralamanı bile 100lük bir hata payıyla veriyor .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.