Şu mesajları görmesem puanlar yanıyordu, sanalmarketten alışveriş yaptım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (225. sayfa)
-
-
VAlla benim 50 puan yanmış bile kalan 54 ü sanal markette geçtim ama sadece tik geliyor. Parada provizyonda tam görünüyoe puanlarda duruyor. Teslimattan sonra çekilen tutardan puanı düşüp güncelleyecek mi göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat Bankkart Lira puanlarını kullanabileceğimiz online bir alışveriş sitesi var mı acaba?
-
Ya şu YKB WorldPuanlar'ı Gittigidiyor'da kullanamıyorum. Bilgisayardan da yazıyorum kart bilgilerimi gene görünmüyor. Tek ürün var, puan ürünün fiyatından fazla gene olmuyor. Migros'ta görünüyor. Ne boş site ya şu GittiGidiyor
Migros'ta puan kullandım ama hala puanlar hesabımda görünüyor ödemede provizyondan tam tutar olarak görünüyor. Puan kullanılmamış gibi. :(
-
Maximum için Migros veya A101 uygun mu acaba? Sorun çıkartıyor mu pos?
-
quote:
Orijinalden alıntı: YenidenbaslamakMigros'ta puan kullandım ama hala puanlar hesabımda görünüyor ödemede provizyondan tam tutar olarak görünüyor. Puan kullanılmamış gibi. :(
Biraz geç olmuş ama yazayım, migros da güya puan kullandırtıyor ama puanlar düşmüyor yani aslında kullanmıyor. Sistemsel bir sorun var sanırım.
-
Sitede sorun var, uygulamadan oluyor. Müşteri temsilcisi yönlendirdi :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: First PremolarZiraat Bankkart Lira puanlarını kullanabileceğimiz online bir alışveriş sitesi var mı acaba?
-
Param Worldpuan aktarma hala çalışıyor mu? Farklı günlerde denedim ama işlem onaylanmadı dedi.
-
Halkbank paraf puan içim yardıma ihtiyacım var. Online olarak nerelerde kullanabilirim
az önce denedim olmadı, canlı yardıma sordum aktarılMAmaktadır dendi.
-
Bonusları Amazon'da kullanabiliyor muyduk? Bazı siteler kullanılıyor yazmış, bazı siteler kullanılmıyor yazmış. Anlamadım.
-
Hocam Amazon'da puan kullanımı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam. Teşekkür ettim.
-
Hocam rica ederim keyifli alışverişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 12 Şubat 2021; 16:2:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
n11
ama sadece puan kadar harcamak mümkün -
quote:
Orijinalden alıntı: kaanrevanWorldpuan 69 tl olarak görünüyor mobil uygulamada. Ama sanalmarkete giriyorum 44 tl kullandırıyor. Nedendir acaba?
bende de 40 var ama sanal markette 21 gözüküyor.
ayrıca ödeme hatası veriyor sürekli
-
Yapı kredi tlcard’da puan var nerede kullanabilirim? -
A101 Mağazalarda :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X