< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (226. sayfa)
-
-
Normal World kart ise n11.com sitesinde bir deneme yapın hocam. Ben de World eko var sitede ödeme kısmında puanı görüyorum kullan diyorum ödeme hatası veriyor, puan kullanmadan ödemede sorun yok. -
malesef n11'de de yok, worldpuan hiçbir şekilde kullanılmıyor burada yazana göre. (sayfanın altına doğru)
yapıkredi'nin kartları hiçbir işe yaramıyor. istediği kadar puan versin, hiçbir yerde geçmiyor.
https://www.n11.com/genel/odeme-secenekleri-393251
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 14 Mart 2021; 12:2:53 >
-
hocam normal world kredi kartınız varsa bir deneyin. benimki eko olduğu için geçmiyor diye düşünüyorum. yapı kredi müşteri hizmetlerine bu durumu sordum cevap bekliyorum. n11.com'da sepete eklemek istediğinizi ekleyip, ödeme sayfasına kredi kartı bilgilerinizi yazıp bir dener misiniz? ben denedim puan bilgilerim çıkıyor banka puanı bölümünde. aşağıdaki resimde görebilirsiniz. sizin attığınız resmi belki değiştirmemiş olabilirler.
eğer normal world kredi kartı geçerse eko'yu iptal edip normale geçebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 14 Mart 2021; 12:37:13 > -
Maxipuanların kullanıbildiği bir online alışveriş sitesi var mıdır ?
-
world puan işe yaradığı tek yer migros sanal market. N11 de denemedim ama orası da olabilir. Puanı kullanabilmek için masterpass altyapısından hazır ödeme yapmayın. Bilgileri sıfırdan yazdığınızda puan kullandırma özelliği ancak öylea aktif oluyor.
-
Yapıkredi world puan geçen biyer varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
World puanı medimarket mağzalarında kullanabiliyormuyuz geçiyor mu
-
A101
-
World puanların apple.com/tr sitesinde kullanılabildiğini alışveriş esnasında tesadüfen öğrendim.
77,12-TL toplam puanın tamamını kullandırmadı. 77,00-TL yazdım o şekilde kullandırdı.
-
arkadaşlar world platium kartım da 75 tl world puan mevcut ama kullanabilecek hiçbir site bulamadım sandisk usb type c 256 gb almak istiyorum yardımcı olur musunuz?
-
yapi kredi worldcard puanlari sadece koctas'ta kullaniliyor sanirim. baska e-ticaret sitesi onerileriniz var mi?
-
an itibari ile n11 de worldcard puan kullanımı yapılmıyor arkadaşlar.
-
Sanal markette de kullanilabiliyor hocam. Sepetinizin %50 si kadar puan kullanabiliyorsunuz. -
Mediamarkt'ın sitesinde bonus kullanılıyor mu?
World puanlar gittigidiyor'da kullanılabiliyor.
Vakif world var. Kullanamıyorum.
Yapı Kredi World kullandım az önce
Maxipuanların kullanılacağı internet sitesi bilen var mı ? Hiçbir yerde geçmiyor resmen.
-
hocam kartınız world eko mu? bunun bile ayrımını yaşadım bir kere n11'de. eko olduğu için kullanamadım puanları. 300 tl küsur puan vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X