Şimdi Ara

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.718
Cevap
585
Favori
1.395.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada üzerinden 200 tl alışverişim olacaktır. Eğer puanlarını değerlendirmek isteyen varsa özel mesaj atabilir

• qnb finansbank 150 tl parapuan mevcut nerelerde kullanabilirim acaba online veya somut farketmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Advocate54 A kullanıcısına yanıt

Ziraat puanı için soruyorum, a101 fiziki mi yoksa online mı?

• Hepsiburada üzerinden teb kartımdaki bonusları kullanmak istiyorum fakat bonus gözükmüyor bonus kullanılmıyor mu artık hb’de ?

• Vakıfbank worldu nerede kullanabilirim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: EtYiyenBitki

Vakıfbank worldu nerede kullanabilirim acaba?

Shell'de geçerli imiş. Başka bir yer aramama gerek kalmadı.

E-ticaret platformlarının hiç birinde geçerli değil.

• Vakıfbank world puanları internette kullanabileceğim yerler var mı kullandırım nasıl oluyor yardımcı olabilir misiniz

• Maxipuanı hangi sitede kullanabilirim. Bugün son günüymüş. Yemeksepeti uygulamasindan cüzdana atayım dedim hiç sormadı puan kullanmak istermisiniz diye. Direkt kredi kartından çekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraf kart kullanıyorum, son kullanma tarihi muhabbeti yapmaya başladılar. Altungold sistemi aktarıyorum skt si gelen puanları. Harcama kaygısını taşımıyorum böylece. Bankadan biraz daha pahalıya satıyorlar gram altını ancak, puanları koruduğu için telafi ediyor. Fİnans, maximum, bonus, axess, alternatifbank, paraf puanları kullanılabiliyor. Sorunsuz banka hesabınıza transfer ediyorlar gram altınınızı.

• Vakıfbank world puan kullanılan bi site var mıdır internette yazan bi suru yeri denedim olmuyor.

• Lauren Cohan kullanıcısına yanıt

Bulabildiniz mi bi yer

• anadolu topcusu A kullanıcısına yanıt

Turna .com'da puana çevrilebiliyor hocam. otobüs bileti alıp kullandım.

• Sağolasın hocam

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

kullanabildiniz mi? bende aynı durumdayım.

• murat8550 kullanıcısına yanıt
    shell den arabaya mazot attım hocam :) ama şöyle bir şey oldu, kartı ilk kullandığım için 150 tl lik parapuan vermişti, bu alışverişin 11 tl lik kısmını hepsiburada iade etti diye -34000 borç parapuan gözüküyor bilmem nasıl çözecez işi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 26 Ekim 2021; 20:37:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

şansa bak arabayı yeni fulledim...artık ne kadarlık olursaa kullanacam. marketlerde deniycem yarın. çok sağol. sıkıntı umarım çözülür :)

• Param karta artık maximum ile maxipuan yüklemesi yapılamıyor mu acaba?

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Kullanılıyor.

• www.puanharca.com uygulamasında tüm banka kartlarınızdaki puanlarınızı harcayabilirsiniz. Birden fazla kartınız varsa puanlarınızı birleştirmenize de imkan veriyorlar. Hatta puanlarınız yetmezse kalanı karttan tek çekim ödeyebiliyorsunuz. Her türlü puanlarınızı harcatıyorlar. Birleştirme ve üstünü karttan tamamlama olayı efsane..

• Sistem güzel ve mantıklı ama ne kadar güvenilir? Çok taze bir uygulama zira

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.