cardfinans sanal karta yüklenen puanım var nerede kullanabilirim? |
Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (230. sayfa)
-
-
puan harca mobil uygulamasında geçiyor hocam
-
Gram 720 bunu satışı 805 . 85 tl makas var . Güvenip para vs atılmaz artık. Piyasa fiyatı dünden beri aynı nerdeyse millet alım yapmasın diye bu kadar makas olmaz @altungold
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle, aynı fikirdeyim. Ben pazaramadan scooter outdoor ayakkabı aldım deri. 274 TL 197 puan vardı süresi bitecek. Üzerini de karttan tamamlayıp 75-80 TL ye ayakkabı almış oldum. Bu şekilde değerlendirin derim puanları. Piyasa cok karışık
Bu a101 dijital hediye çekini markette nasıl kullanıyoruz?
Arkadaşlar kartımdaki puan ile decathlon’dan ürün alacaktım puanların son kullanımı bugün ve unuttum. Decathlon’un internet sitesinde puan kullanılmıyor. Bu puanları nasil değerlendirebilirim sanal karta puan ile bakiye aktarılıyor mu ya da bunun gibi başka bir yolu var mı?
turna.com a aktar ilerde bilet felan alırsın aklıma şuan orası geliyor
-
kasada hediye çekim var diyerek söylüyorsunuz.
-
puan harca mobil uygulaması 7/24 açık
-
Migros fiziksel mağazada kasalarda geçiyor galiba hocam ben de epey bakındım dijital tarafta bir şey bulamadım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.woox -- 13 Ocak 2022; 1:9:1 > -
kart bilgilerimi giriyorum ama bonusdan yararlan gibi bir seçenek çıkmıyor emin misiniz bu özellik olduğuna eminseniz nasıl yapabilirim biraz anlatır mısınız ?
-
Maximum kartta puan varsa otomatik çıkıyor zaten ödeme adımında
Ama şundan dolayı olabilir önce kartınızı kaydedin yemeksepeti hesabınıza, öderken otomatik çıkacak zaten, o zaman puanlar gözükecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maximum puan sadece yemeksepet'inde geçiyor. trendyol,hepsiburada, A-101- carrefur, watsons da denedim hiç birinde geçmedi.
-
puan harca mobil uygulamasında a101 carrefour boyner vs. çevirebilirsin.
-
sadece maximum için geçerliymiş galiba bende de bonus vardı denedim kaydederek olmadı . Artık param kart ile nakite dönüştürdüm bende.
-
Migros Sanal Market'te, Maxipuan kullanma şansımız yok mu?
Hocam Sanal market İşbank Maxipuanı gostermıyor ben de üç gün önce denemıstım ama olmamıstı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum puanların geçtiği bir alışveriş sitesi var mı şu anda
Güncel olarak Maxipuanları kullanabileceğimiz bir site var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X