Şimdi Ara

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (231. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.718
Cevap
585
Favori
1.394.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ziraat?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt

www.puanharca.com dan uygulamayı yüklersen ziraat te geçerli hocam.

• Maxipuan'ları nerede kullanabiliyoruz arkadaşlar?

• mr.woox M kullanıcısına yanıt

siz puanharca uygulamasının resmi/gönüllü tanıtım görevlisisiniz galiba. Forumdaki toplam mesajlarınızın hepsi puanharca nın tanıtımıyla ilgili de!

• World puanimi nerede kullanabilirim? Trendyol hepsiburada gibi yerlerde var midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CandleLight C kullanıcısına yanıt

o kadar çok severek kullanıyorum ki fahri gönüllü gibi oldum evet haklısın :)

çiçek sepeti hediye çekini eklemişler şimdi de :) süper olmuş

• Sanalmarket'te Bonus kullanılamıyor mu? Sitesinden kontrol ettiğimde var görünüyor ancak ödeme adımına geldiğimde karttaki bonusları seçme seçeneği çıkmıyor

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

hocam puanharca uygulamasında migros çeki de satılıyor. puanlarınla al, sonra git mis gibi migros, migros hemen veya sanal markette harca..

• BigMuffin kullanıcısına yanıt

puanharca'da şu an puanlarla bu pazaryerleri yok ama heralde zamanla eklerler.. çiçeksepeti'ni eklemişler şimdide

• Puanharcayı denedim, oldukça beğendim. Çok basit ve işlevsel bir uygulama yapmışlar. 100 TL lik Migros Çek aldım. 56 TL puan vardı, puanı aldı, kalanı karttan aldı ve saniyesinde kodu verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World puan nerede nasıl kullanılır önceden gittigidiyords çıkıyofu şimdi çıkmıyor puanharca indirdim hiçbişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenskuresi kullanıcısına yanıt

stoklar hızlı tükeniyor ve hemen ardından 1-2 gün içerisinde güncelliyorlar.. ben de takipteyim tam alacaktım bitti :((( yarın gelir bence stoklar..

genelde her 15 günde bir de yeni markalar geliyor. getir, trendyol, hepsiburada, n11 vb. gelse keşşşkeeee...

• Migros world puan ile ödemeyi kaldırmış  

• visceroid V kullanıcısına yanıt

yaşasın puan harca o zaman..

• mr.woox M kullanıcısına yanıt

migros ve carrefour stoklara gelmiş..

• Migrosta alışverişin tamamını bonusla ödeyemiyor muyuz? Sepeti oluşturdum 80 tl. 72 tl bonusum var. Ama 44 tl bonus kullanmama izin veriyor sadece. Başına gelen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hrvl H kullanıcısına yanıt
    Hocam sanal market sepetin yarısı kadar puan kullanımına izin veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Markette fiziksel olarak kullanmak daha mantıklı o zaman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam rica ederim ne demek fiziksel marketlerde tamamını tek sefer de kullanmak bence de daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam çevirin puan harca app te migros çekine siparişin tamamında kullanabiliyosunuz. hem de yaklaşık 2 yıl geçerli bir çek veriyolar. ne zaman istersen kullan, acele etmene de gerek yok. a101 de carrefour da var illa migros olması da şart diil. çile çekiyosunuz yemin ederim.

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.