< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (231. sayfa)
-
-
www.puanharca.com dan uygulamayı yüklersen ziraat te geçerli hocam.
-
Maxipuan'ları nerede kullanabiliyoruz arkadaşlar?
-
siz puanharca uygulamasının resmi/gönüllü tanıtım görevlisisiniz galiba. Forumdaki toplam mesajlarınızın hepsi puanharca nın tanıtımıyla ilgili de!
-
World puanimi nerede kullanabilirim? Trendyol hepsiburada gibi yerlerde var midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o kadar çok severek kullanıyorum ki fahri gönüllü gibi oldum evet haklısın :)
çiçek sepeti hediye çekini eklemişler şimdi de :) süper olmuş
-
Sanalmarket'te Bonus kullanılamıyor mu? Sitesinden kontrol ettiğimde var görünüyor ancak ödeme adımına geldiğimde karttaki bonusları seçme seçeneği çıkmıyor
-
hocam puanharca uygulamasında migros çeki de satılıyor. puanlarınla al, sonra git mis gibi migros, migros hemen veya sanal markette harca..
-
puanharca'da şu an puanlarla bu pazaryerleri yok ama heralde zamanla eklerler.. çiçeksepeti'ni eklemişler şimdide
-
Puanharcayı denedim, oldukça beğendim. Çok basit ve işlevsel bir uygulama yapmışlar. 100 TL lik Migros Çek aldım. 56 TL puan vardı, puanı aldı, kalanı karttan aldı ve saniyesinde kodu verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
World puan nerede nasıl kullanılır önceden gittigidiyords çıkıyofu şimdi çıkmıyor puanharca indirdim hiçbişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
stoklar hızlı tükeniyor ve hemen ardından 1-2 gün içerisinde güncelliyorlar.. ben de takipteyim tam alacaktım bitti :((( yarın gelir bence stoklar..
genelde her 15 günde bir de yeni markalar geliyor. getir, trendyol, hepsiburada, n11 vb. gelse keşşşkeeee...
-
Migros world puan ile ödemeyi kaldırmış
-
yaşasın puan harca o zaman..
-
migros ve carrefour stoklara gelmiş..
-
Migrosta alışverişin tamamını bonusla ödeyemiyor muyuz? Sepeti oluşturdum 80 tl. 72 tl bonusum var. Ama 44 tl bonus kullanmama izin veriyor sadece. Başına gelen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sanal market sepetin yarısı kadar puan kullanımına izin veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Markette fiziksel olarak kullanmak daha mantıklı o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam rica ederim ne demek fiziksel marketlerde tamamını tek sefer de kullanmak bence de daha mantıklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam çevirin puan harca app te migros çekine siparişin tamamında kullanabiliyosunuz. hem de yaklaşık 2 yıl geçerli bir çek veriyolar. ne zaman istersen kullan, acele etmene de gerek yok. a101 de carrefour da var illa migros olması da şart diil. çile çekiyosunuz yemin ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X