arkadaşlar world puanı kullanabileceğim online site neresi olabilir. |
Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (229. sayfa)
-
-
hocam ben sipariş verdim daha önce.. firma yeni ama denedim ve sorun yaşamadım. zaten kartları tcmb denetiminde bir ödeme şirketinde kaydediyorlarmış. kartı eklemeden önce baya bi açıklama yazmışlar. bende biraz araştırdım. ziraatte 36 liralık puanım vardı gerisini de aynı karttan tek çekim ödedim. sonra da satın aldığım çeki gidip a101 de harcadım hiç bir sıkıntı yaşamadım. faturası da bir kaç gün içinde siparişim olduğu sayfaya geldi
bize ulaşındaki destek mailine soru sordum geçmeyen kart varmı diye aynı gün cevap döndüler. sadece halkbank paraf yokmuş şu an. oda 1 aya kadar sisteme eklenecekmiş. tüm kartların geçiyor olması süper bişiiii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.woox -- 25 Kasım 2021; 1:14:32 >
-
Ayrıntılı cevap için teşekkürler hocam. Takipte kalalım siteyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.woox -- 27 Kasım 2021; 14:58:57 > -
puan harca'da da görmüyor card finans nakit'teki puanları.
günlerdir 50 lira yol yaktım delireceğim. benzinlikte yok, markette yok(a101, şok, onur sordum), nette altungold posu da çalışmıyor.
patlayacak elimde 100 lira puan, yazıklar olsun senin gibi bankaya.
-
Şurada yazanları da deneyin:
https://kampanyakolik.com/para-puan-gecen-yerler/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 1 Aralık 2021; 9:30:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bildiğim kadarıyla finansbank ın vadesiz hesap kartlarındaki puanları hiç bir online üye işyeri desteklemiyor. bende de var. dediğin gibi puan harca, turna, altungold denedim hiç birinde göstermiyor.
geçen bir mağaza bulup orda harcaman lazım.. bazı benzincilerde var ben benzin almıştım en sonunda
-
Bu halkbank parafpuan'ın geçtiği bir alışveriş sitesi yok mudur? bir tek n11'de görünüyor puanlar ama onda da puanın üstüne çıktı mı tutar geri kalanı karttan ödemeye izin vermiyor, saçma sapan bir sistem.
-
e-bebek ve Teknosa diye yazılmış
Ama en kolayı Online değil de büyük marketlerde kullanmak
kartı ekledim sonra sildim inşallah sıkıntı yaşamam yeni bir şey ilk çarpılanlardan olmayalım. Kayıt falan almıyordur değil mi
-
paraf puan hepsiburada da geçmiyor mu?
-
yok hocam benim şu an 3 tane kartım sürekli kayıtlı. puanları takip ediyorum paso.. zaten kartlar app te kayıtlı durmuyor. ödeme şirketinde kaydediliyor. tiktak veya moov da da kayıtlı kartlarım var, onlar da bir ödeme şirketine kaydediyor. puan harca dan a101 den sonra da 2 tane 100 liralık carreforur çeki de aldım ve onlar online'da da geçerliymiş. gittim carrefour.com.tr de harcadım. puanları birleştirdim fakat 100 liraya yetmiyordu üstüne tek çekim başka kartımdan tamamladım. sonuçta puanlarımı harcayarak sıfırlardım süper bi deneyimdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.woox -- 6 Aralık 2021; 2:35:44 > -
Geçmiyor maalesef
Maxipuan ne gittigidiyorda, ne hepsiburada'da ne de trendyolda çıkıyor. Eskiden çıkardı fakat artık çıkmıyor gördüğüm kadarıyla.
-
Puan Harca uygulamasında paraf hariç hepsi geçiyor..
-
Hocam, altungold maximumu daha doğrusu isbankasını kaldırmış. Kullanmam gereken puanlar var. Bildiğiniz online alternatif bir yöntem var mı?
www.puanharca.com dan store linklerine tıkladıktan sonra uygulamayı indirip carrefour, a101, boyner vb. çekleri değerinde alabiliyosun hocam. anında cüzdana yükleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.woox -- 12 Aralık 2021; 14:54:41 > -
Yemeksepeti
Çok teşekkür ederim hocam , çok makbule geçti
Turna.com da kullan hocam ucak bileti alirsin sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X