iyi günler arkadaslar arkadasın kullanıcı adıyla yazıyorum .
sormak istedigim konu 285 puan aldım. istedigim bölümleri 3-10 puanları arasında kaçırıyorum. puanımdan yüksek yerleri yazabilirmiyimyoksa tercih klavuzunda yazan puanların üstünü yazmak hatamı olur.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Yaz tabi herkes yazar genelde
Puandan çok başarı sıralamasına bak.Elbette senden yüksek yerleri yazabilirsin ama başlara yaz.Onlardan puanın yettiği yerleri daha sonra ise puanın altında olan yerleri yazıp kendinin garantiye almak mantıklı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: qraff
Puandan çok başarı sıralamasına bak.Elbette senden yüksek yerleri yazabilirsin ama başlara yaz.Onlardan puanın yettiği yerleri daha sonra ise puanın altında olan yerleri yazıp kendinin garantiye almak mantıklı olur.
bilgilendirmeniz için teşekür ederimde başarı sırası yazmıyor sadece puan yazıyor bölüm puanında.........
yaz tabi dostum 24 tane tercih hakkin var nasil olsa sadece puan yaziyorsa o bolum yeni acilmistir ama sen baska üniversitelerin o bolumlerinin siralamalarina bakarsan asagi yukari bi fikir olusur kafanda
bide şöyle düşün seningibi 1,5 milyon kişi aynı şeyi düşüyor ve biraz üstünü yazacak
puan hiç önemli olmamasına rağmen hep 1. olarak tartışılan şey öss de
ben 279 puanla 65bininci olmuştum ege fizik te en son 69bininciyi almıştı benden önceki sene ama puanı 320 idi yazdım ve kazandım...