Şimdi Ara

puanımdan yüksek yerleri yazmak(3-10 puan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaslar arkadasın kullanıcı adıyla yazıyorum .

sormak istedigim konu 285 puan aldım. istedigim bölümleri 3-10 puanları arasında kaçırıyorum. puanımdan yüksek yerleri yazabilirmiyimyoksa tercih klavuzunda yazan puanların üstünü yazmak hatamı olur.Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Yaz tabi herkes yazar genelde
  • Puandan çok başarı sıralamasına bak.Elbette senden yüksek yerleri yazabilirsin ama başlara yaz.Onlardan puanın yettiği yerleri daha sonra ise puanın altında olan yerleri yazıp kendinin garantiye almak mantıklı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qraff

Puandan çok başarı sıralamasına bak.Elbette senden yüksek yerleri yazabilirsin ama başlara yaz.Onlardan puanın yettiği yerleri daha sonra ise puanın altında olan yerleri yazıp kendinin garantiye almak mantıklı olur.

bilgilendirmeniz için teşekür ederimde başarı sırası yazmıyor sadece puan yazıyor bölüm puanında.........
  • yaz tabi dostum 24 tane tercih hakkin var nasil olsa sadece puan yaziyorsa o bolum yeni acilmistir ama sen baska üniversitelerin o bolumlerinin siralamalarina bakarsan asagi yukari bi fikir olusur kafanda
  • bide şöyle düşün seningibi 1,5 milyon kişi aynı şeyi düşüyor ve biraz üstünü yazacak
  • puan hiç önemli olmamasına rağmen hep 1. olarak tartışılan şey öss de

ben 279 puanla 65bininci olmuştum ege fizik te en son 69bininciyi almıştı benden önceki sene ama puanı 320 idi yazdım ve kazandım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

puan hiç önemli olmamasına rağmen hep 1. olarak tartışılan şey öss de

ben 279 puanla 65bininci olmuştum ege fizik te en son 69bininciyi almıştı benden önceki sene ama puanı 320 idi yazdım ve kazandım...

279 puanla 65bininci nasıl oldun anlamadım. 282 puanla 110 bininci olmuştum. Bu yıl 312 puanla 53bininci oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

puan hiç önemli olmamasına rağmen hep 1. olarak tartışılan şey öss de

279 puanla 65bininci nasıl oldun anlamadım. 282 puanla 110 bininci olmuştum. Bu yıl 312 puanla 53bininci oldum.

sistemin değiştiği sene bahsettiğim sene ama benim anlatmak istediğim alınan puanın önemli olmadığı, sıralamanın önemli olduğu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.