Şimdi Ara

PUANLAR-SIRALAMALAR HAKKINDA GERÇEKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moral bozmayı görürsünüz mk loserları 18 temmuzda babayı alacaksınız
  • ya 50 civarı dediğimi 53-55 puanza da 47-49
  • Tmci dayi smurf T kullanıcısına yanıt
    Verebileceğim en güzel cevap kibrin insanların sonunu hazırladığı olur. Selçuk hukuk diye küçümsediğin yerden çok iyi hukukçular da yetişiyor bu mantalite ile alakalı bir durum. Ayrıca 2010 diye tutturmuşsun Saygı duyuyorum düşüncene ancak bunu söylerken bir dayanak Olmalı diye düşünüyorum. 2010'a göre Sıralama Hesabı yapmak zaten yanlış aobp ve obp farkını bilmiyorsun sanırım. Katsayıların da değiştiğini bilmiyorsun sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeşim sen ne sikortil bi adamsın senin siralaman 40 bin falan sen temel kavramlardan başla şimdi soru at biz çözeriz

• cod55 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşıldım galiba o anlamda değil mesela benim parlak bir gelecekte puanim 350 hesaplanıyor.Sonuclar açıklandığında farklı bir puan mi gelir yoksa sabit mi kalir?
    Mesela o sitenin sıralamasını değil 2010un sıralamasını baz alarak konuşuyoruz sınav kolay diye puan içinde mi bu şekilde bir yorum yapmalıyız yoksa sitedeki puan gibi mi gelir

• cod55 kullanıcısına yanıt
    Iq lar gene tavan kardeş biz ham puana bakıyoruz zaten
  • Bir fenci olmadığım için net yorum yapamıyorum zorluğu hakkında ancak çevremdeki iyi öğrencilerden duyduğum kadarıyla fizik pek çok kişiyi zorlamış durumda

• mezuntmci1905 M kullanıcısına yanıt
    lys mat netin kadar konuş diyecemde söyleyeceğin 20 kelime olur heralde
  • Oglum kimin ne yaptığı 18 temmuzda belli olacak kasmayın bu kadar. Hangi yıla benzer kaç yaptım falan boş işler

• 2010 gibi gelir diyen tmci arkadaşlar matı hepiniz 40 civarı yaptınız galiba.edebiyat geçen yıl da kolaydı ygs zordu tamam ama bu yıl tmcilerin sınavda beklenenden daha düşük sıralamalardan olmasının nedeni fenin kolay sosyalin zorluğudur.mfler her halükarda bizden daha iyi mat ve türkçe yapıyor zaten.bana kalırsa bu yıl her zamankinden daha fazla mfci var önümüzde ve bu sınavların kolaylığını az da olsa dengeleyecek bence.

45.25 elhamdülillah da sen niye netinle övünmeye calisiyon

Sen niye temel kavram muhabbeti açıyon o zaman reyis
  • Kardeşim matin ilk konusu o kötü bişey demedim ki sen mezuna kalcam gibi konuşuyon bende tavsiye verdim yoksa övünme gibi bi derdim yok allaha şükür

Hocam benim siralamyi bi hesaplar misin merak ettim ne çıkacak

ham puan yaz
  • Tam 400 obp 87

• hocam çok mantıklı dediklerin.. eğer dediğin gibi olursa istediğim yer gelir. 18 temmuzdan sonra editleyelim..
  • Hocam puanzadan puanımı hesapladım mf3 403 puan gösteriyor 2014 yığınsalda da 13k civarı görünüyorum ama ben 20k gelse şükredecek durumdayım

Hocam ham 400 obp 87

• korkusuzmo kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlık öğrenci misiniz bilmiyorum ama istediğiniz yer şayet hukuk ya da psikoloji ise düşebilecek sıralamaları göz önünde bulundur. Konuyla ilgili ayrıntılı açıklamayı yeni başlık altında topladım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.