Şimdi Ara

Puanların 15 Kadar Düşmesi Gerekmez Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen seneki taban puanları 575 üzerindendi, biz şu an onlara bakara kendimizi hazırlıyoruz ama bu sene kat sayı kalktı ve alan içi-dışı bir oldu. Puanlar bu sene 560 üzerinden değerlendirilecek yani puanların düşmesi gerekmez mi ?

465'le 1700. olan kişi bu sene 450 ile olmalı ? ya da ne bileyim gece gece öyle bir teori işte...

• müdür herkes için aynı olan uygulamalarda puana çok takılmamak lazım. sıralamaya dikkat kesil sen. 1700'le alan geçen sene bu sene maximum 1800'e kadar oynar alan içi-dışı olayından dolayı. sıralama candır
  • 15 değilde 11 civarı düşecek gibi.. Tabi puanı takmamak lazım önemli olan siralamalarin yukselmemesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanların herkese düşeceğini anlamamış ve puanlar düşecek diye sevinen gençler beni acıya sevk ediyor.Şimdi elindekini bırak ve yeniden düşün dostum?
  • üst puanlarda 15 e kadar çıkabilir düşme ama daha alt puanlara daha az yansıyacaktır.
    yani 500*0,15=75 den 500*0,12=60 a ; 400*0,15=60 dan 400*0.12=48 gibi puan düştükçe puan düşmeleride azalacaktır. Tabi biz sıralamaya bakıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

üst puanlarda 15 e kadar çıkabilir düşme ama daha alt puanlara daha az yansıyacaktır.
    yani 500*0,15=75 den 500*0,12=60 a ; 400*0,15=60 dan 400*0.12=48 gibi puan düştükçe puan düşmeleride azalacaktır. Tabi biz sıralamaya bakıcaz

sınavda 700 bin kişinin matematiğe dokunmadığını varsayarsak zaten üst puanlardaki gibi gerideki sıralamaları da etkileyeceğini görebiliriz.Sonuç olarak geçen 350 alan biri bu yıl 330 değerinde gibi ygs 5 te sıralamalara dikkatli bakar isek yıgılmanın oldugu yerler hariç düşmeler aynı olacaktır bu şahsi kanaatim böyledir.
  • ben hazırlanırken 1 kere bile puanı umursamadım, sıralamanıza baksanıza niye kasıyorsunuz anlamıyorum. Çok mu önemli puan, ne fark eder ha 300 ha 500 aynı sıralama olduktan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle puanlar düşse de yükselse de sıralamalara bakmak lazım,sıralamalar da bir değişiklik olacağını sanmıyorum katsayının kalkması ile talipler çoğaldı bu yıl giren aday sayısı da artınca sıralamaların düşeceğini sanmıyorum yükselmesin de aynı kalsın işte
  • Peki YGS ile alan bölümler için SIRALAMA DÜŞTÜ MÜ ? PUANLAR DÜŞER Mİ ?
  • Düşecek zate neden böyle bi konu açtın ki? ama 15 kadar düşmez bence 8-9 puan gibi düşebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.