Şimdi Ara

Puanza ve Parlakbirgelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puanzada veya parlakbirgelecek'te hesaplama yaparken netleri ygs sıralamamızı yakalayana kadar değistirdiğimizde üc asagı bes yukarı dogru sonuc veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Veriyo kardeşim. Bu sene 3.kez girdim bu sınavlara. Geçen seneki yanlışlarımı aynen yazdığımda aynı sıraları verdi. Puanzaya güvenebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: nehirnehir977

Puanzada veya parlakbirgelecek'te hesaplama yaparken netleri ygs sıralamamızı yakalayana kadar değistirdiğimizde üc asagı bes yukarı dogru sonuc veriyor mu?

Bazen yanlıs oluyo tam anlamıyla iyi degil ama fikir edinebilirsin ..

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    Ama ygs netlerini kendi sıralamamı yakalayacak sekilde düzenlemem gerekiyor önce değil mi?

• Bu sene için öyle . Çünkü bu seneyi geçen seneye uyarlıyorsun. Ama ben zaten geçen seneki yanlışlarımı girdiğim için birebir aynılarını yazmıştım ve doğru sonuç verdi..

• şöyle de olabilir..

sorubak sitesinde ki hesaplamadan netlerini hesapla..
    atıyorum 350 puan çıktı gir 2014 yığınsal'a 350 puan atıyorum geçen yıl 30 bin.. bu sene ki düşüşü göz önüne alınca 22 bin de vesaire..
    Bu siteler tabi ki iyi bir mühendislik göstergesi ama tam anlamı ile doğru sıralamalar ya da puanları veriyor mu bilemiyorum..
    3.kere girdim en doğru sonucu puansal olarak ; ''Sorubak'' veriyor.

Puanza ile ilgili tartışmaları takip ettim ama lys puanlamasını biraz fazla yapıyor ben en azından bunda netim.
  • Hocam ne ugrasiyorsunuz hepsi kesin sonuc degil az bekleyin biliyorum cok zor ama gercek sonucları hicbiri yakalayamayacak bugun yarin alacagiz sonuclari eli kulagindadir hayirlisi hepimiz hakkinda

• Puanza kesinlikle doğru sıralama veriyor..

• Cok tesekkür ederim. Haklısınız az da kaldı ama duramıyor insan iste nereye saldıracağımı sasırdım

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    inşallah öyledir hocam.. öyle olur ise buradan kesin sonuçları verdiğine dair konu açacağım.Belki sıralama doğru puan yanlış şeklinde de olabilir yoruma açık.
  • Adogu A kullanıcısına yanıt
    Sıralama doğru olsun da insallah.

• Adogu A kullanıcısına yanıt
    Puanza senin yanlışlarına göre puanını hesaplayıp geçen seneki sonuçlarda bi yere yerleştiriyo. Ve benim kendi sonuçlarım hemen hemen aynı geldi. Site baya güvenilir. Rahatlıkla açabilirsin konuyu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.