Sanırım bu fırsat tükendi. Haber veren arkadaşlara teşekkürler, ben de oyunu siliyorum. |
PUBG AMAZON PRIME LOOT REHBERİ (4. sayfa)
-
-
Bu olay daha önce gözüme çarpmıştı ama pek bir şey vermeyeceğini düşünüp ilgilenmemiştim. Bugün konu karşıma çıkınca inceledim ve topladığım tüm kasaları açtım, 5 bin küsür g-coin çıktı. 20 tane key + 1 araba çektim kendime (oyunda ). keylerin tanesi 30 lira, komisyonu düşersen 500 tl net bakiye. Konuyu açan arkadaşa teşekkürü borç bilirim.
-
evet
-
Teşekkürler hocam ellerine sağlık, hem önceden hemde tekrardan yine işime yaradı .
Ek olarak sanırım her gün lobiye giriş yapıp bu contra-band kuponları toplayabiliyoruz bunlarıda unutmayalım (Toplamda 95 tane):
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 28 Nisan 2023; 13:23:55 >
-
sağ olun hocam. prime zamlanmışken pubg lootlarının dönmesi iyi oldu en azından üyeliğe devam edecekler için ekstra bir kazanım olmuş oldu.
-
Yine aynı şekilde anahtar alınıp satılabiliyor galiba değil mi?
-
oyunu sildiğim için henüz kontrol edemedim ama bir değişiklik olmaması lazım
edit: hala aynı şekilde bir değişiklik yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewolfamongus -- 29 Nisan 2023; 1:0:28 > -
Prime hediyelerini aldınız mı? Kutu, anahtar, g-coin vesaire geldi mi?
Bana bir şey gelmiş görünüyor ama her neyse etkileşime giremiyorum, kutu, coin falan da yok.
-
Aldım evet. bu arada siz de almışsınız sadece görseli gözükmüyor. bende de aynısı oldu üstüne tıkladım açıldı. olmazsa oyunu kapatıp yeniden deneyin
-
Bu arada konuyu takip edenler için duyuru amaçlı geçeyim. Prime pubg ödülleri geri döndü. Nisan ayı ödülünün duyurusunu bu linkten okuyabilirsiniz. Bu ay gold gcoin kutusu veriyor, bu da 500gcoin yani 2 anahtar alabilirsiniz demek. Rehberdeki adımlarda herhangi bir değişiklik yok aynı şekilde devam edebilirsiniz. Sadece @aerolona hocamın dediği gibi her gün giriş ödüllerinizi de almayı unutmayın.
edit: contraband kuponları sayesinde düşürdüğüm en pahalı silah bu oldu sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewolfamongus -- 29 Nisan 2023; 12:48:18 >
-
Hocam merhaba, forumlara baktım ama net birşey yazmıyor bende sana sorayım dedim. Steam hesabımı kraftona başladım aynı zamanda twitch, amazon hesaplarımda kraftona bağlı. Geçen senelerde falan ödüller geliyordu ama bir müddet sonra kesti ve gelmemeye başladı. Bi yerde hesabı unlink yapıp tekrar bağlayın yazıyordu bende deneme amaçlı hesapları tek sefer unlink yaptım şimdi steam hariç hepsini bağladım ama steami bir türlü bağlayamıyorum. Bağlamak istediğimde ''Hesabınız bağlanamıyor çünkü çok kısa süre önce başka bir hesabın bağlantısını kestiniz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.'' hatası veriyor. Hem bağlasam da ödüller bir türlü oyuna düşmüyor. Ne yapabilirim bu konuda ?
-
hocam, daha sonra tekrar deneyinizden sonra 1-2 gün ara vermenizde fayda var. benzer bir sorunu dmden bir arkadaş daha yazmıştı ama çözülmedi sanırım. eğer bağladıysanız bir şekilde kesinlikle unlink yapmayın. ödüllerin düşme konusunda ise bazen görselleri yüklenmiyor ama envanterde o ödül olmuş oluyor. o yüzden daha dikkatli bakmak gerekebilir.
-
Geçtiğimiz günlerde oyunu ilk defa indirdim, son verilen PUBG ganimetleri hemen geldi fakat geçmişte talep ettiklerim gelmedi. Prime Gaming hesabımda talep geçmişime baktım beklemede yazıyor sağ tarafta, oyunu indireli günler oldu çoktan gelmesi lazımdı. Bağlantılarda sorun olmadığına eminim çünkü son verilenleri aldım. Böyle sorun yaşayıp çözen oldu mu?
-
sanırım artık süre koymuşlar belli bir süre içinde alınması gerekiyor veyahut işlenmesi gerekiyor.
-
Öyle yapacaktım da talep edilen ganimetler kaybolmuyor diyordu arkadaşlar o yüzden acele etmemiştim oynamadığım oyunu indirmeye.
Krafton ve Prime Gaming desteğine yazayım bakalım ne diyecekler.
-
Günlük girişler 7 olmuş, almışım. 2 gündür vermiyor. Yenilenecek mi acaba?
-
yenilenmeyecek gibi duruyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X