Rehberin Amacı:Her ayın 20-27si arasında verilen amazon prime pubg lootlarının nasıl steam bakiyeye dönüştürüleceği ile alakalıdır. Bir sorununuz olduğunda lütfen önce bütün rehberi okuduğunuzdan emin olun, rehberin en alt kısmında çeşitli soru-cevaplar mevcut. Adım 0: Kutuların ve Gcoinlerin yeni güncellemeler ile beraber 30 GÜN son kullanım süresi bulunmakta. O yüzden rehberi takip ederken sonra yaparım demeyin, silinebilir. Adım 1: Krafton, Amazon ve Steam hesaplarını bağlama. Adım 2: Steam Pazar(Market) kısmından kutu(Desperado Crate veya East Erangel Police Crate) alımı. Veyahut 3. seçenek Aviator Crate Alımı. Kaç kutu ve Hangisini Almalıyım: Her kutu başına 1 anahtar alabilirsiniz o yüzden en az 5-10 kutu almanızı öneriyorum. Alım tercihi için en altta 9.maddeyi okuyabilirsiniz. Desperado Crate: East Erangel Police Crate: Aynı Aşama olduğu için burada tek bir görsel kullanıyorum. Adım 3: Oyun içinden amazon droplarının alımı. Oyuna girdiğinizde resimdeki aşamaları takip ederseniz mor bir amazon kutusu olduğunu göreceksiniz, onu açın ardından gümüş renkli silver g-coin kutusu göreceksiniz onu da açın. Halihazırda yaptığım bir işlem olduğu için görsel olarak örneklendiremiyorum. Adım 4: Early bird key/East Erangel Police Key/ Aviator Key alımı. Adım 5: Alınan Early bird key/East Erangel Police Key'in satımı. Bunu görsellendirmeme gerek yoktur sanırım, pazar banı biten iteminizi pubg envanterinize girerek satıyorsunuz. Daha Fazla gcoin Nasıl kazanılır/Contraband Coupon Ne işe yarar/ Çıkabilecek Sorunlar/ Olası Sorular/ Daha Fazla Gcoin Nasıl Kazanılır: Oyunda 10. ve 20. seviyeye geldiğinizde aşağıdaki ekrandan gcoinlerinizi talep edebilirsiniz. Ek olarak 5. ve 15.seviyede de contraband cupon talep edebilirsiniz, görselde 3. ve 4. kırmızı dairenin üstündekiler contraband ödülleri. Contraband Coupon Ne işe yarar ve Harcanır : Görselde sol tarafta yer alan kutuları açmanızı sağlıyor, hangi kutuyu açmak istediğiniz size kalmış, kutulardan düşen itemler "pazarlanabilir" olursa eğer 1 hafta pazar banı ardından satabilirsiniz, eğer pazarlanabilir değilse ne kadar değerli olursa olsun kozmetik olarak durur envanterinizde. Contrabandların başka harcanabilir kısmı yok, bir önceki daha fazla gcoin nasıl kazanırım kısmında anlattığım gibi 5. ve 15. levelde ise contraband ödüllerinizi toplayabilirsiniz. Çıkabilecek Sorunlar/ Olası Sorular:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewolfamongus -- 17 Haziran 2023; 17:55:32 > |
PUBG AMAZON PRIME LOOT REHBERİ
-
-
Klavyene sağlık, baya emek verip aydınlatmışsın.
-
Erken erişim aldığım oyuna girmek bugüne kısmetmiş. Anlatımız için teşekkürler. 1300 + 300(Amazon) şeklinde puan verdi. Keşke aldığım dönem oyunu güncellemek dışında arada girip 1-2 maç atsaymışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 18 Aralık 2022; 11:20:30 > -
Güzel rehber olmuş tebrik ederim.
Amazon prime pubg lootlarının son kullanma tarihi var mı? Pubg hiç indirmedim yakın zamanda da indirmeyi düşünmüyorum eğer süresi varsa indireyim demiştim. -
loot süresi yok ben toplayıp toplayıp bırakmıştım oyun içinden bulamadığım için şimdi alayını açtım
-
çok teşekkürler anahtarları satın aldım beklemedeyim bir diğer sorum ise bp yi nasıl değerlendirebilirm 45bin bp birikti sandıklardan aynı şekilde kaçak mal kuponu polimer level up gibi ıvır zıvırlarda baya çıktı bunlarıda bakiyeye en iyi şekilde nasıl çevirebilirim
-
İyiymiş hocam hayırlı olsun
Şuan yerim yok o yüzden müsait zaman indirip açarım bende zaten çok bir şey toplayamadım Pubg oynamadığım için
-
konu için sağol bende sadece amazon prime ile kutuları alıyordum pubg yi çoktan saldım
x3 EARLY BIRD KEY
x3 EAST ERANGEL POLICE KEY aldım bunları pazardan satabiliyor muyuz satamıyor muyuz anlamadım Unlocks EAST ERANGEL POLICE CRATE
25.12.2022 03:00:00 tarihinden sonra takas edilebilir veya pazarda satılabilir. Yazıyor bir altında ise Etiketler: Takas Edilemez, Pazarlanamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 18 Aralık 2022; 20:22:17 > -
o tarihten sonra pazarda satılabiliyor.
-
Sağol hocam Etiketler: Takas Edilemez, Pazarlanamaz yazınca dedim satılamıyor herhalde
-
Bir dahaki paket ne zaman gelecek acaba?
-
mevcut paket bitince gelir eğer etkinlik devam ederse. mecvut paketin bitmesine 11 gün var haliyle 29undan önce beklemeyin
-
19 kasa 19 anahtar aldım. Rehber için teşekkürler.
-
kuponlar ile kutu açılabiliyor rehberde yazıyor. bp ile de kupon alabilirsiniz, polimer gibilerin faydası yok maalesef varsa da bilgim yok
-
teşekkürler
-
Yanlışlıkla 100 g'lik key'lerden aldım. Tamam bunlar pazarlanamıyor ama illa ki bi şeyleri açıyor olsalar gerek. Hangi kutuları açabiliriz bunlarla? Ya da ne işe yarıyorlar genel olarak?
-
açabildiği bir kutu var evet ama hangisi bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum.
-
Arkadaşlar, Amazon Prime'ın hediye kasa verme olayı 2023 yılında da devam edecek mi?
-
şu an için bilemiyoruz 29undan sonra belli olur.
-
Arkadaşlar oyunu indirmek gerekiyor mu ve oynamak gerekiyor mu indirmek gerekiyorsa? Cevaplarsanız sevinirim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu arada konuyu takip edenler için duyuru amaçlı geçeyim. Prime pubg ödülleri geri döndü. Nisan ayı ödülünün duyurusunu bu linkten okuyabilirsiniz. Bu ay gold gcoin kutusu veriyor, bu da 500gcoin yani 2 anahtar alabilirsiniz demek. Rehberdeki adımlarda herhangi bir değişiklik yok aynı şekilde devam edebilirsiniz. Sadece @aerolona hocamın dediği gibi her gün giriş ödüllerinizi de almayı unutmayın. edit: contraband kuponları sayesinde düşürdüğüm en pahalı silah bu oldu sanırım. |
kutuları almazsanız anahtar storeda gözükmüyor. kutudan çıkan gcoin aydan aya değişiyor olabilir ona dikkat etmedim açıkçası. ama evet her anahtar 250 gcoin |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X