Şimdi Ara

PUBG' de silahları nasıl denerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz mobil kısmında silahları falan deneyebilecegin training kısmı var. Battlefield oyunucusu olduğum için silahların tepmesi çok farklı.Bu yüzden oyun esnasında test edemeyeceğim içib bana test range kısmı lazım. Oyunda bulamadım. Var mı böyle birşey?

• yok
  • Ben de oyunu satın alalı 2-3 hafta oldu. En başta bahsettiğiniz problemi çok yaşadım. Zaten oyundaki herkes belirli bir uzmanlık seviyesindeyken hayatta kalmak oldukça zor ve bu arada silahları bilmiyorsunuz. İki tavsiyem olacak birincisi squad oyununa girip silah buldukça deneme yapmanız. Takımlı oyunda hayatta kalma olasılığınız daha yüksek olduğu için gürültülü atış yapma imkanı bulmanız olası. İkincisi kimsenin atlamadığı ya da paraşütü erken açarak atlanacak yerlere gidip deneme yapmanız. Biraz zorlayıcı ve vakit yiyen yöntemler ama training mod olmadığı için yapılabilecek çok fazla şey yok.
  • ahoi kullanıcısına yanıt
    Aciklamalarin icin tesekkurler. Gercektende dedigin gibi keske yeni baslayanlarla beni eslestirse. Gercekten lobiye donmekten usandim. Bu da direk alt+F4 cektiriyor. Oyunda sans faktoru cok onemli bence. Dedigin gibi takimla giriyorum. En sona ben kaliyorum bana gelen takimlar da kazma adamlar dolu. Herkesin atladigi yere atliyorlar. Sonra hepsi ölüyor. Adami gorememek benim acimdan sikinti. Gordugum adami indiriyorum. Oyun esnasinda ayarlari yapamiyorum. Hassasiyet vesaire. Test kismi olsa herseyi ayarlayacagim aslinda. Mobilinde bile var pc versiyonda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun en eksik olduğu konu bu şu an. hileyle baş edemiyorlar bari train map yapsınlar
  • Sanhok mapinde oynarsanız daha seri silah bulup rakiple çatışma imkanınız olur. Büyük maplerde antrenman yapma imkanı oldukça düşük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.