Şimdi Ara

PUBG Ekran Kartı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadaşımla pubg oynuyoruz. Sistemi aşağıdaki gibi. Very low da bile 20 25 fps e anlık düşüyor. Normalde 50 fpslerde gidiyor ama çatışmada falan bir 20 ye falan düşüyor oynanmıyor. Sizce normal mi yoksa bir sıkıntı mı var?

İşlemci : İntel i3 6100
    Ekran kartı : Sapphire r7 370 nitro gaming 4 gb 256 bit DDR5
    Anakart : gigabyte h110m ds2
    Ram : kingston hyper x fury 1x8gb 2400 mhz ddr4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorlu3453 -- 6 Ocak 2018; 15:47:19 >

• bi sıkıntı var belli, gt940m de, optimizasyon sorunu varken bile 40 fps falan alıyodu.
  • Sorunu çözemedik. Bir bilir kişi bekliyorum.
  • Msi afterburner vs. gibi overclock programında güç limiti vs. açık olabilir mi , bilgisayar yüksek performansta mı?
  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    Programları açmadan da oyuna girdik aynı. Performans standartta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

Programları açmadan da oyuna girdik aynı. Performans standartta.

Gpu kullanımı ne durumda
  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    % 98 99
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    1070 ekran kartı tercih
    8 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir programdan OC da yapılmıyor. Değerleri yükseltiyorsun ama eski frekanslar ile çalışıyor.
  • zorlu3453 Z kullanıcısına yanıt
    Güç seçenekleri modunda Pci express -bağlantı güç yönetimi ne durumda, anakartta veya bilgisayarda güç tasarruf modu açık mı?
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu ekran kartı ile olmayacak gibi. Bunu satıp yeni ekran kartı alacağım. Bütçe 1000 - 1100 TL maksimum. Sistemi de düşünmek lazım. Yukarda yazdım. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

Merhaba arkadaşlar,

Bu ekran kartı ile olmayacak gibi. Bunu satıp yeni ekran kartı alacağım. Bütçe 1000 - 1100 TL maksimum. Sistemi de düşünmek lazım. Yukarda yazdım. Yardımlarınızı bekliyorum.

PUBG için mutlaka Nvidia kart al AMD ye bulaşma. Tavsiyem de yurtdışından GTX1060 3GB alman. Ortalama 900-950 TL ye alınabiliyor.
  • 1000 - 1000 TL arası yurt içinde ilgili sistem dahilinde kullanabileceğimiz makul bir ekran kartı yok mudur acaba? Gerekirse güç kaynağı vs değiştirip sisteme entegre etmeyi düşünüyoruz.
  • rynhar R kullanıcısına yanıt
    Düzeltiyorum 1000 - 1200 TL :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynhar

Düzeltiyorum 1000 - 1200 TL :)

1000-1200 arasına 3GB 1060 alabilirsin Türkiye'den. Yurtdışından 1200 e 1060 6GB

Seçim senin. İlla TR diyorsan 3GB 1060 lara bak 1100 civarına var bazı sitelerde.
  • Onu düşündükte.. 3 gb oyunlarda yetmez ki. Gözümle görüyorum. Bir de şöyle bir durum var. Gtx 1060 bu sisteme çok yüksek gelir diye düşünüyorum. Islemci yetişemez.
  • Amazonda link var mı 1200'e 6gb? Varsa alabilir miyim ?
    Bu arada sorun xbox dvr olabilir. Onu kapatın. 2 kata kadar performans artışı olacaktır sorun ondan kaynaklanıyorsa.
  • zorlu3453 Z kullanıcısına yanıt
    Benim işlemcim i3 4160, benim işlemcim ile bile nadir darboğaz yapar 1060.. Sizin işlemciyle sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 1080p'de darboğaz yapması düşük ihtimal. 1080p altı darboğazın kralını yapar ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Amazonda link var mı 1200'e 6gb? Varsa alabilir miyim ?
    Bu arada sorun xbox dvr olabilir. Onu kapatın. 2 kata kadar performans artışı olacaktır sorun ondan kaynaklanıyorsa.

Hocam zotac modeli 260-265€ civarına düşüyor çoğu zaman şuan stokta gözükmüyor. Hatta ben zamanında Jetstream modelini 270€ ya aldım.
  • İnceliyim bi hocam uygun duruyor,teşekkür ederim. Stok yoksa yılbaşında bitti diyedir,5-10 güne gelir stok. Yakalarsam güzel olur
  • 2. elden GTX 1060 6 GB alabilirsin en az 2 sene boyunca da acaba bilgisayarım şu oyunu kaldırır mı sorusunu sormazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.