Şimdi Ara

PUBG Lite [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
10
Favori
13.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regionella

sağ tıklayınca direk zoom açılması cümlenizi anlamadım.zaten sağ tıkın amacı bu değil mi

Alıntıları Göster
    Standart ayarlarda gelen durumda zoomu açmak için basılı tutmak gerekiyor diye biliyorum. Bu şekilde yapılınca daha hızlı zoom açmak mümkün. Ama ben de çok iyi bilmiyorum :)

PUBG Lite [ANA KONU]

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 14 Ağustos 2019; 19:9:35 >
  • Galiba steam pubg'ye geçeceğim, botlar ve saçma sapan oynayanlardan bıktım. Duo giriyorum adam öldürüp lootumu alıyor, duvar arkası vuruyor, oynamayı bilmiyor sürekli drop drop diyor falan filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben free to play olduğu için oynamıyorum çünkü fazlasıyla para göz bi sistem mobil gibi normal pubgdeyim kafam rahat sezon al geç

• birlikte girmelik arkadaş arayanlar için discord sunucusu oluşturduk.

buyruuooon;
    Discord
    Discord - Free voice and text chat for gamers
    https://discordapp.com/invite/bW9zJ4

• Yok mu oynayan arkadaşlar tek oynamak sarmıyor beraber oynamak isteyen varsa yazsın.
  • Çok sayıda masaüstüne atıyor.Sizde de aynimi ?

• Squad ve duo sever arkadaşlari bekliyorum nick: olcayparlakx

• Squad veya Duo için ekleyin: SeksiDoktor

Yaş 32. Solo FPP %50 galibiyet oranım var. TPP oynamıyorum.

Bencil arkadaşlar ve oynamayı bilmeyenler eklemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 28 Ağustos 2019; 0:20:41 >
  • Normalde steam pubg oynuyorum bugün denemek için 5 oyun girdim hepsi +10 kill oyunda aşırı bot var yada oynayanlar cidden aşırı kötü

• Bugün oyuna bir güncelleme geldi ve tüm haritalar bozuldu , kaplamalar bozuldu , grafikler birbirine girdi, yerle gök belli değil . kontrol et onar yaptım ama düzelmedi... sorun herkeste mi var ? yoksa bendemi?
  • Dünden beri oyuna girilemiyor Launcher hatası veriyor.

Bir de bu eşya işaretlemeyi bir tuşa atadığımda çalışmıyor, illa mouse tekerleği mi yapacağız o tuşu?
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Kaplama sorunu bende de vardı onar yaptım düzeldi. Olmadı kaldırıp tekrardan kurun.

Bu arada oyunda çok ciddi bir ses problemi var. Adam alt kattan merdiven çıkıp arkanızda bitiyor o ana dek 1 tane bile ayak sesi duymuyorsunuz. Dikkat ettiğim botların ayak sesleri her zaman net bir şekilde geliyorken oyuncuların ayak seslerinde sıkıntı yaşanıyor.
  • Oyuna girebiliyor musunuz ? Bu hatayı alıyorum ne yaptıysam olmadı
    https://www.hakux.xyz/wp-content/uploads/2019/07/DOwnload-Launcher.ini-failed-PUBG-PC-lite-error.png
  • besiktas033 kullanıcısına yanıt
    Aynı hata mevcut bende de. 2-3 gündür bu sıkıntı var, kendi sunucuları ile alakalı bir mevzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Aynı hata mevcut bende de. 2-3 gündür bu sıkıntı var, kendi sunucuları ile alakalı bir mevzu.
    DNS değiştirdim 8.8.8 olanı yaptım sorunsuz giriyorum
  • Sesler sen bu mesajı yazdıktan sonra düzeldi ve oyun şuan gayet iyi durumda. Yalnızca son güncelleme sonrası upload da paket loss çok fazla oluyor o da düzelebilir bir sonraki güncellemede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Q ve E ile yana eğilerek nişan almayı basılı tutarak değil de tek basış olarak nasıl ayarlayabilirim?

• Pubg lite 10 Ekim'de Avrupa ve Rusya'da kullanıma açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehterann -- 27 Eylül 2019; 17:32:21 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.