Şimdi Ara

PUBG Mobile geliştiricisinin yeni açık dünya aksiyon oyunu Undawn, mobil cihazlar için duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PUBG Mobile geliştiricisinin yeni açık dünya aksiyon oyunu Undawn, mobil cihazlar için duyuruldu

Yayıncılığını Tencent’in yaptığı co-op oynanışa sahip açık dünya aksiyon oyunu Undawn, mobil cihazlar için duyuruldu.

Ayrıca Bkz.Yarış menajerliği oyunu GT Manager, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı

Undawn, kıyamet sonrası zombilerle dolu bir dünyada geçiyor. Oyun PUBG Mobile’ı yapan ekip tarafından geliştiriliyor. Undawn aynı zamanda RPG unsurları da barındıracak.

Oyunda bir çöpçü olmanız gerekecek ve sınırlı kaynakları kullanabilmek için stratejiler oluşturup ve bu ölümcül zombilerle yüzleşmek için kendinizi hazırlamak zorundasınız. Undawn, PvP ve PvE’nin bir kombinasyonu olacak.

Oyunun çıkış tarihi ne yazık ki henüz bilinmiyor ancak ilk detaylara bakıldığında büyük bir oyun geldiğini söylemek gerek. Oyunun mağaza sayfaları da ne yazık ki henüz açılmadı.

Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/086171/undawn-is-an-upcoming-post-apocalyptic-title-by-tencent-games-heading-for-ios-and-android/

• Bize ters abi. Savaşacağın düşman online olucak, sövücen bi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MMO Cultureyoutube
    Undawn - Official teaser trailer (from PUBG Mobile developer)
    https://www.youtube.com/watch?v=hqOY3jvECgI

• çakır dikeni Ç kullanıcısına yanıt
    PVP de olacak knk

• Demişler ki pubgden iyi para kaldırdık biraz daha olsun
  • Zombili oyunları hiç sevmiyorum. O kadar oyun çıktı hiçbirini de oynamadım.

• Ulan nolurdu biride açık dünya araba yarışı yapsa nfs world gibi forza gibi ha nolurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Android Oyun Tanıtımı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zombiyi gördüm hemen kapattım

• Zombi nedir ya kardeşim bi kurtulamadiniz walking deat benzerliğinden bari ismini walkingdeat koyun, mide bulantısı oldu zombiler

• Her yerde bir zombi temalı oyun.

• Çöp. Zombiler 1 Vikingler 2 bu oyun piyasasında.

• Şey mi dostum!?!

Tom Clancy's Division + Apex Legends BloodHunder + Hunger Games...

• Oyun güzele benziyor ama ücretli ise oynanmaz

Ücretsiz olur pubg mobil gibi

• Bıktık şu zombi saçmalıklarından başka bir fikir üretemiyorlar artık.

• Vur vur birmez bu zombiler

• ben de bir tek ben zombili oyun sevmiyorum zannediyordum. yalnız değilmişim :D

• Zombi nedir arkadaş bari uzaylı istilası olsaydı metro tarzı.

• Sabırsızlıkla bekliyok aga

• Pubg mobilde her karinlari aciktiginda sacma sapan guncelleme getiriyosunuz. Cihazlarda yer kalmadi. Eger bu oyunda boyleyse yandik. Ne hilelere cozum buldunuz nede kullanicilari memnun edebiliyosunuz. Bunlari göz önüne alarak bunoyunu yaptiysaniz ne guzel. Ayni mantikla yaptiysaniz 5 para etmez.

• Bıktık yaw su zombi oyunlarından surekli zombi gibi saçmalıklar var yapın gta benzer acık dunya oyunu vallaha varya zombi den cok acık dunya indirirler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.