Şimdi Ara

PUBG Mobile güncellemesi ile pek çok yenilik geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Battle royale oyunlarının en çok kazananlarından birisi olan PUBG, mobil tarafta önemli bir güncelleme yaptı. Bir süredir beta sürecinde olan 0.13.5 güncellemesi pek çok iyileştirmenin yanında yenilikler de sunuyor.

PUBG Mobile 0.13.5 güncellemesi neler sunuyor?

Güncellemedeki ilk detay HDR moduna High Frame Rate seçeneği eklenmesi oldu. Oyunda görsel kaliteyi daha yukarı çekecek olan HFR seçeneği sadece belirli Android telefonlarda kullanılabiliyor.

Ayrıca Bkz.Galaxy Note 10 detaylanıyor

İkinci olarak oyuna yeni bir silah eklendi. Erangel ve Vikendi haritalarında kullanılan yeni hafif makinalı silah PP-19 adını taşıyor. 53 fişeklik şarjörü olan silah 35 hasar veriyor ve 6x dürbün kullanabiliyor. Üçüncü olarak oyuncular oda modunda TPP takım ölüm maçları yapabilecekler.

Diğer taraftan Sezon 8 için okyanus temalı görünümler ve eşyalar kullanıma sunuldu. Tüm Sezon 8 görünümleri için Altın seviye yeterli oluyor. Ayrıca Sezon 2 ve 3’ten bazı eşyalar yeni sezona eklendi. Yine Alan Walker’ın yeni parçası ve temaları için görevleri tamamlamanız gerekiyor.

İyileştirme olarak ise iOS tarafında oyunun arka planda güncelleme yapabilmesi, bonus etkinliklerde puanların gerçek zamanlı olarak gösterilmesi, görsel atmosferde düzeltmeler yapılması şeklinde maddeler yer alıyor.

PUBG Mobile: App Store II Google Play

• altı iks dürbün

• Oyunun emulator versiyonun da hile almış başını gidiyor, şirketin umurunda bile değil. Millette deli gibi para yatırmaya devam ediyor. Ben anlamadım gitti bu saçmalığı.
  • oyun aynı oyun,
    oyun içindeki gücü etkilemeyecek kıayfet vs ürünler için oyunu iyice kaşar yaptılar. moskava metrosu gibi menü oldu iyice oraya giriyon buraya çkıyon ona buna tklıyon bi giriyon 100 tane farklı yerlerden ödül topluyon
    ne için bi kıyafet almak için, ne işe yarıyor hiç, o kıyafet yada silah kaplaması telefon ekrannda başkası düzgn görebiliyormu hayır, e nedir ozaman.

• gereksiz olmuş gibi :D salın artık güncelleme gelmesin ya
  • Oyunun yarısı hile ama adamlar hala kıyafet getiriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silmiştim oyunu baya oldu 3-4 ay olmuştur şimdi düşünüyorum metin2- ogame gibi oyunlar Bağımlılık yapıyor ve böyle haberler olunca yorumlara bakıyorum ve hile dolduğu için iyiki silmişim diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Knight Online çok özlüyorum nedense...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun devri mi geçiyor bana mı öyle geliyor sanki pokemon go gibi bir anda bir sürü kişi oyunu bırakacak gibi görünüyor.

• Millet hile kullanmaktan zevk aliyor banlansada yine oynuyor aynisi Ko icinde gecerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla hile var ve hilecilerin aldıkları en büyük ceza liglerinin sıfırlanması. İkinciside bir süre uzaklaştırma. Üçüncüsünde ve nihayetinde ban...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.