|
Bildirim
İlginç bir oyun. Oynayanlarin demografisi çok ilginç. Polisler, astsubaylar, erler, suriyeliler, 5-10 yasinda veletler, guvenlikciler ve halciler.
|
Masaüstü sürümü çöp oğlu çöp hala sorunlarla dolu oyunun ortasında kasmalar donmalar. Kaç yıl oldu düzeltemediler bir türlü şu oyunu. Tabi kaymağı mobilden toplayınca varı yoğu mobile bastılar. Ana oyunun suratına bile bakmadılar.
|
Vakti bol olan boş insanlar diyelim |
|
bu oyun artık benim için çöp haline geldi. zamanında yayıncılar güzel yükseltti fakat sonrasında gelen (boş) güncellemeler ile iyice sıvadı. hileler, araplar vsvs. oyunu iyice bozdu. bi ara LITE geldı onu bir iki ay zevkle oynadım. sonrası gene iğrenç oldu ve en sonunda kapandı. |
|
|
Vakti bol olan boş insanlar diyelim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
doğru tespit. ömrümde bir kere pubg mobil oynadım o da askerdeyken. er iken. |
Kıdemli müfettiş, matematik öğretmeni, berber, toptancıdaki depo sorumlusu ve tekstilcisi de benim karşılaştıklarım ve bildiklerim. Bu da tespiti anlamsız hâle getiriyor tabi ortada bir tespit varsa. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Mayıs 2021; 2:40:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |