Herkese selamın aleyküm. Arkadaşlar ben laptop kullanıcısıyım. Pubg için 1.0 çıkmadan önce herşey güllük gülistanlıktı. Ancak ne zaman oyun kendini release etti, herşey mahvoldu. Fps ye alıştım 30 sabit oynuyorum fakat şu başlıkta belirttiğim scope larda pixelleşme var. Red dot takınca ortada kocaman kırmızı kare bir nokta oluşuyor. Holo da ve 2x de bulunan o daire böyle kalın tırtıklı bişey oluyor pixelleşiyor. Aim almakta zorlanıyorum. Acaba bunun bir çözümü var mıdır haftalardır uğraşıyorum bir türlü çözemedim. Aşağıda denediğim çözümleri ve oyun içi ayarlarımı yazacağım
BAŞVURDUĞUM ÇÖZÜMLER
- Uyumluluk modlarını denedim - Yüksek DPI zımbırtısını denedim - Ekran kartını silip yeniden en güncel haliyle yüklemeyi denedim - Oyunu kaldırıp temiz kurulum denedim.
Not: Oyunun ekran çözünürlüğünü 1920x1080 yaptığımda da değişen bişey olmadı. O yüzden bu öneriyi es geçebilirsiniz.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
düşük çözünürlük ve leptop olması baş şüpheli bence, mesela 1080p de denk gelmedim, ama arkadaşın leptop gt940m- 768p yada 720p de bu sorunu yaşıyor, bu yüzden oyunu oynamıyor, tamgameye mesaj atıyosun ilgilenmiyolar falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme