< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Xbox One X’in 1080p Ultra da 60fps açamayacağı oyun yok sadece bu oyun hariç, çünkü tamamen PC için tasarlanmış bir oyun PUBG. Görende oyunda grafik şov varsanacak hem grafikleri leş hemde optimize yerlerde. Bunun CPU ile zerre alakası yok iş yapımcıda bitiyor. Sana şimdi native 4K çalışan oyunları sayardım ama PUBG için değmez...
|
Dostum sen konsolun daha ne olduğunun farkına varamamışsın PUBG başlı başına bozuk bir oyun ben pc de oynuyorum hayatımda gördüğüm optimizasyonu en leş oyun ayrıca pro ve one x kullanıyorum one x gerçekten oyun sağlam optimize edilmişse 4k nın üstesinden geliyor FORZA 7 oynarsan ne demek istediğimi anlarsın diğer oyunlarda ise 1080p 60 fps yüksek detay seviyelerinde performans sergiliyor. Burada vasat olan tek cihaz ps4 pro dur onuda biran önce elimden çıkarıcam zaten. Demek istediğim şu PUBG göre bu iyi şu kötü muamelesi yapmayın , konsolun tadını pc vermiyor pc nin tadını konsol ikisi kıyaslanamaz önce bunun farkına varmak lazım herkese iyi forumlar.
|
Ps4leri satıp bu oyun icin 4kişi xbox x aldık aksamları aldıgımız keyfi anlatamam güncellemeden sonra biraz daha iyi herşey ama yapacakları daha cok iş var oyunun kapanması devam ediyor en sinir bozucu olan bu
|
Pc ciler doluşmuş savulun
Hala oyunun firma kaynaklı böyle çıktığı ve Game preview de olduğunu anlamayanlar var adam demiş. Bak oyunum Game preview de böyle sorunlar olabilir ona göre al demişler |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |