Şimdi Ara

PUBG X Box One (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
23.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ömür boyu kalmasını beklemiyorum da pc deki erken erişim durumunu düşününce en azından bir 6 ay da burda kalır diyordum. Dediğin gibiyse beklediğimden çabuk çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum nasılsın , oyun tırt durumda şuan ama oynanmayacak seviyede de değil akşam bir kaç saat oynadım mutlaka düzeltilir yakın bir zamanda , konsolu alırsan haber et

• YUH cidden OYUN KAYDINI KAPATMAK FPS yi direk gözle görülür şekilde toparladı.
  • Pis bir oyun arkadas.. Bir suru eksik yani var, ama kendini oynatiyor.

Tam surum hatalarindan arinmis ve performansi artirilmis sekilde cikarsa efsane olur. Yillarca oynanir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Kaan iyiyim Sağol sen nasılsın? Mayıs ayında kesin almayı düşünüyorum konsolu. Ondan önce almanın maddi olarak pek imkanı yok. Aldığım da haber ederim tabiki. İlk defa xbox alacağım soracağım çok soru olacak

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Sağolasın dostum aynen devam , ben bu nesil ps4 e ısınamadım bir türlü evde yatıyor exc. için tutuyorum , one s ara ara f/p oluyor inşallah sıkıntısız şekilde alırsın dostum

• Ben bu oyunu satın alacağım ancak cep telefonu srçeneği var satın al kısmında onu seçersem kontör mü kesiliyor noluyor bi açıklayabilir misiniz?

• https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/playerunknowns-battlegrounds-xbox-one

işine yarayan olursa 25,99 -1 dolar facebook indirimi ve yanında ac unity ile iyi fiyat 98 lira falan yapar.
  • Dün gece ilk birinciligimizi aldik, oyun sariyor gercekten.

• oyun mükemmel olmuş çok beğendim,akşama kadar ayrılamadık başından

• quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/playerunknowns-battlegrounds-xbox-one

işine yarayan olursa 25,99 -1 dolar facebook indirimi ve yanında ac unity ile iyi fiyat 98 lira falan yapar.

bende burdan aldım 101tl ye hemde türkçe..
  • Dün oyunu alıp oynama şansım oldu bahsedilen kadar kötü değil ama daha baya bir üstünde çalışılması lazım optimizasyon konusunda zaten oyun piyasaya sürülürken üstüne basa basa tam sürüm olmadığı belirtildi alan kitlede bunu bilerek aldı.
  • Oyun fena bağımlılık yapıyor valla. Sonlara kalınca kalp atışları hızlanıyor

Seslerin bu kadar iyi olması da atmosfer’i çok sağlam yapıyor. PS3 zamanında arkadaşlar ile oynadığımız SOCOM’dan beri duyduğum en gerçekçi silah, patlama vs sesleri bu oyunda diyebilirim

Çoook uzun bir süre solo, duo, squad olarak başka bir oyun görmez gözümüz herhalde

Microsoft’un son zamanlarda yaptığı en iyi işlerden bir tanesi oldu bu oyunu xbox’a getirmek. 48 saatte 1 milyon’dan fazla satması da buna işaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 17 Aralık 2017; 20:34:31 >
  • oyun çok güzel ve beni deli ediyor(pc de oynuyorum)
    aşırı bağlıyor, ciddiye alıyorsun. birini gördün mü heyecan yapıyorsun hiç adam öldürmeden 2 kez 2. olmuşluğum var.

hatta bir kere silah bulamadım gazın içinde kaldım tam ölmek üzere bir arabaya atladım merkeze kadar gittim, orada bir benzin istasyonu vardı arkamdan sıkıyorlardı. daldım içeri yattım yere. bana doğru gelenleri benim orada olduğumu bilmeyen biri avlayınca beni gören kalmadı. silahsız son çembere kadar kaldım artık çember çok yakınıma son daralmaya girince 2 kişi kaldık mecbur çıktım ve keklik gibi avladı
  • ya misal yerden silah alırken, hızlı hızlı bastığınızda animasyonu yapıyor ama çok yavaş alıyor yerdeki itemleri. ama sakin sakin biraz daha yavaş basınca seri bi şekilde alıyor yerden. Kapı açıp kapama konusunda da sıkıntı oluor bazen. basıyorsun açmıyor sonra bi daha basıyosun, sonra açılıyor geri kapatıyor... etkileşimlerde biraz daha sakin davranmak gerek
  • en iyi 18. oldum çok zor lan 😁😁😁

• Oyun ilk yamasını bugün alıcak

PUBG X Box One

PUBG X Box One

• İlk güncelleme 4,71 Gb

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

İlk güncelleme 4,71 Gb

optimizasyon la alakalı bir şey geldi mi yoksa sadece bug lar için mi güncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

YUH cidden OYUN KAYDINI KAPATMAK FPS yi direk gözle görülür şekilde toparladı.

konsolda bunu kapatmak için oyun içinden mi yoksa cihaz ayarlarından mı kapatmamız gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.