Şimdi Ara

Puffin WebBrowser ile İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceleri puffin ile video indirebiliyordum şuan kısmen indiremiyorum. Yasaklı olmayan download a izin veren sitelerden yine istediğim herşeyi indirebiliyorum ama yasaklı sitelerde indirme başlamadan indirme başarısız uyarısı çıkıyor.

Atıyorum xvideos dan bir video indireceğim (ki bunun için download sekmesi var) yani öreneğin işim olmaz da :D download a tıkladığımda indirme başarısız diyor.
    Bu yasaklı site olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Bu durumu nasıl çözebilirim?

Bilen varsa ilgilenirse müteşekkir olurum...

• Fanii F kullanıcısına yanıt
    seni hinzir seni :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dns değiştirmen lazım
  • uc browserda da video indirme eklentisi var onuda kullanabilirsin. Verdiğin site örneğide efsane
  • İşin olmuyorsa ne demeye giriyon o sitelere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Puffin WebBrowser ile İlgili
  • Proxy kesin çözüm hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyen Ölü kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaşın felan işi felan olur bilgimiz olsun babında :) Bilgidemi edinmiyah :D
  • kingo_disco kullanıcısına yanıt
    dns ile olmuyor denedim. yani örnekteki siteye dns felan işlemiyor bknz:
    http://www.incisozluk.com.tr/w/xvideos-dns-vereni-nickalt%C4%B1-manya%C4%9F%C4%B1-yap%C4%B1cam/
  • wolleskaan kullanıcısına yanıt
    uc yasak sitelere girebiliyor mu ?
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    Proxy hakkında malumatım yok ama araştıracağım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanii

Bende set dns yüklü dns ayarlarımda 209.244.0.3 209.244.0.4 istersen sende bunla dene. Vpn de kullanıyorum ama onu kapatıp sadece dnsle denedim sorunsuz girdi videoda iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

quote:

Bende set dns yüklü dns ayarlarımda 209.244.0.3 209.244.0.4 istersen sende bunla dene. Vpn de kullanıyorum ama onu kapatıp sadece dnsle denedim sorunsuz girdi videoda iniyor.

uc browser da vpn eklentisi gibi bişey varmı yoksa. ayrı bir uygulama indirmek mi lazım.
  • wolleskaan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dns numaralarını pc ve tel de denedim doğru yasaklı sitelere giriyor ama xvideos, hamster gibi sitelere girmiyor. Eğer siz girebiliyorsanız bu set dns ya da vpn nin bir mahareti olsa gerek. yine de teşekkürler...
  • Herhangi bir siteye girmek icin en ideal program hotspot shield nette hotspot shield elite cracked aratirsaniz isinizi görür.hem hızlı hem sorunsuz illa o sitelere girmek icin kullanmana gerek yok normalde benm nette gezinirken maksimim 800 kb larda dolanıyor hotspotu acinca 1 mb gorudgm oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bu dns numaralarını pc ve tel de denedim doğru yasaklı sitelere giriyor ama xvideos, hamster gibi sitelere girmiyor. Eğer siz girebiliyorsanız bu set dns ya da vpn nin bir mahareti olsa gerek. yine de teşekkürler...

Pcde denedim dediğin gibi girmedi telefonda giriyor. Telefonda birde **** plus yuklu onun host ayarlarındamı oluyor acaba. Ayrıca normal tarayıcı ıle denedım gırmedı uc browserla denedım gırdı. Uc ıle denesene sende.
  • DNSet yükle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.