Şimdi Ara

puffinmi, skyfiremi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hangisi daha kapsamli ve stabil kisacasi hangisi daha iyi flash icin ??? cevaplarınız icin simdiden tesekkur ediorum
    iyi forumlarp

• Puffin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Puffin

Peki puffin farmville falan açarmı. oynayacağımda değilde 2.99 dolar vereceğim adam gibi olsun bari. videolar gibi?
    Duyduğuma göre yavaşlatyor galiba puffin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojist.x

quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Puffin

Peki puffin farmville falan açarmı. oynayacağımda değilde 2.99 dolar vereceğim adam gibi olsun bari. videolar gibi?
    Duyduğuma göre yavaşlatyor galiba puffin?

Alıntıları Göster
    Puffin kullanıyorum, memnunum, fakat tarayıcıdan çıkıp ana menüye dönünce bağlantıyı kesiyor. Bunun dışında flash isteyen tüm sitelerde sorunsuz geziniyorum. Bazen maç yayını bile izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Puffin kullanıyorum, memnunum, fakat tarayıcıdan çıkıp ana menüye dönünce bağlantıyı kesiyor. Bunun dışında flash isteyen tüm sitelerde sorunsuz geziniyorum. Bazen maç yayını bile izliyorum.

Alıntıları Göster
    hazır konu açılmışken sorayım puffin neden sayfaları mobil sürümde açmıyor ?
  • quote:

Hmm. Kullanmıyorsunuz. Memnunsunuz. O zaman skyfire alayım puffin çok kasıyor diyorlardı. smyrna yorumun için teşekkürler.. İlla bir web browser alacağım

• Telefonun 4s ve üstü ise tabletin ipad 3 ve üstü ise Puffin pek kasmıyor.
  • Arkadaşlar ben aktif Puffin kullanıcısıyım ve az önce merak edip SkyFire indirdim. SkyFire'a çok ısındım çünkü hem modern bir görüntüye sahip hem de Ana Ekrana dönünce bağlantıyı koparmıyor. Puffin'de ki tek şikayetim de buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Arkadaşlar ben aktif Puffin kullanıcısıyım ve az önce merak edip SkyFire indirdim. SkyFire'a çok ısındım çünkü hem modern bir görüntüye sahip hem de Ana Ekrana dönünce bağlantıyı koparmıyor. Puffin'de ki tek şikayetim de buydu.

Bir deneyelim öyleyse. Zira Puffin'in bağlantıyı koparması sıkıntı yaratıyor.
    Ekleme: yorumlar iç açıcı değil yalnız.

@teknolojist.x
    Puffin kullanıcısı olduğumu belirtmiştim. Sanırım yanlış anladınız. Ayrıca 4s'de kasma gibi bir problemle karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 11 Nisan 2013; 14:29:42 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben aktif Puffin kullanıcısıyım ve az önce merak edip SkyFire indirdim. SkyFire'a çok ısındım çünkü hem modern bir görüntüye sahip hem de Ana Ekrana dönünce bağlantıyı koparmıyor. Puffin'de ki tek şikayetim de buydu.

@teknolojist.x
    Puffin kullanıcısı olduğumu belirtmiştim. Sanırım yanlış anladınız. Ayrıca 4s'de kasma gibi bir problemle karşılaşmadım.

Kasmayla alakalı benimde sorunum yok ama bağlantı kopma sorunu gerçekten çok kötü bir şey. O kadar video yükleniyor, kapatmadan izlemek zorunda kalıyoruz kapatınca da tak diye gidiyor. SkyFire şu an gözüme girdi, Puffin yedekte ilerleyen zamanda Puffin'i aratmazsa silerim.

• Safari kadar hızlı olmaz ama puffin 2.plan da çok iyidir
  • safariyle pek fark yok sanırım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojist.x

safariyle pek fark yok sanırım ???

3 dolar cepte kalsin. html5
  • Puffin'in ayrıca bir ozelliginden bahsediyim ttnet'in guvenli internet ve meb'in meb engelini aşıyor otomatik olarak. Okula giden arkadaslar okulwifisi ile kullanabilirler
  • puffini kullanıyorum ama son iki gündür wait to reconnect diye hata veriyor bunu nasıl çözebilirim
  • Puffin'in son sürümü çok hızlı. Film izlerken puffin, nette gezinirken skyfire kullanıyorum.
  • Puffin her seyi acar yasak masak tanimaz....
  • Puffinde sebebini anlamadığım bir takılma ve donma var acaba bunu diğer kullanıcışarda yaşıyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Puffinde sebebini anlamadığım bir takılma ve donma var acaba bunu diğer kullanıcışarda yaşıyor mu.

Puffin'de Arada bir settings-clear history clear cache ve clear cookies yapmanız gerekiyor. Diğer tarayıcılarda da böyle.
    Yoksa hafızası şişip yavaşlayabilir.
  • quote:

quote:

@teknolojist.x

aynen. Yanlış okumuşum. malum telefon ekranı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.