Şimdi Ara

İos telefonum izleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce yakın bir arkadaşım whatsapptan kız arkadaşımla konuşurken ne hızlı yazıyorsun öyle , o kız kim gibi mesajlar atmaya başladı ben de buna karşılık olarak kendisiyle kavga ettim ve bir gün sonra tekrar telefonla mesajlaşırken ekranın kendi kendine kapandığını ve sesin azalıp arttığını gördüm yani telefonum gerçekten izleniyor . Telefonumu nasıl koruma altına alabilirim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'unuz İzleniyor mu? İşte Bilmeniz Gerekenler

iPhone'unuzun izlenip izlenmediğinden endişe mi duyuyorsunuz? Bu yaygın bir endişe kaynağıdır ve bu konuyu derinlemesine incelemek önemlidir.

Telefonunuzu İzleme Belirtileri

Telefonunuzun izlendiği konusunda endişelenmenize neden olabilecek birkaç belirti vardır:

• Pilinizin normalden daha hızlı tükenmesi
    • Veri kullanımınızın açıklanamayan şekilde artması
    • Bilmediğiniz uygulamaların telefonunuzda görünmesi
    • Konumunuzun izlenmesi gerektiğinde izin vermediğiniz halde izlenmesi

Kendinizi Koruma Adımları

Telefonunuzun izlenmesini önlemek veya durdurmak için atabileceğiniz adımlar vardır:

• Telefonunuzu her zaman güncel tutun. Yazılım güncellemeleri genellikle güvenlik açıklarını kapatır.
    • Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeyin.
    • Konum paylaşımı izinlerini yalnızca güvendiğiniz uygulamalara verin.
    • Şüpheli metin mesajlarına veya e-postalara tıklamayın.
    • Güçlü bir parola kullanarak telefonunuzu kilitleyin.

Telefonunuzun İzlenmediğinden Emin Olma

Telefonunuzun izlenmediğinden emin olmanın kesin bir yolu yoktur, ancak aşağıdaki adımları takip ederek riski azaltabilirsiniz:

• Yukarıdaki koruma adımlarını uygulayın.
    • Düzenli olarak telefonunuzda şüpheli etkinlikler olup olmadığını kontrol edin.
    • Gerekirse, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın.

Telefonunuzun izlendiği konusunda ciddi endişeleriniz varsa, güvendiğiniz bir siber güvenlik uzmanına veya kolluk kuvvetlerine başvurmayı düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kullandığınız cihaz nedir hangi sürümde? Jb varmı? Böyle bir şey ilk defa duyuyorum. Hadi wp yi karekodtan izlerde ses artıp azalması çok ilginç geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    İphone 7 kullanıyorum , jailbreak yok , şaşırtıcı şekilde ben de anlayamadım gerçekten izliyor , yakın arkadaştık kendisiyle ben izlendiğinden emin olmak için boş bir sayfaya satırlarca hakaret vb kelimeler yazdım acaba ne yapacak diye en son baktım sosyal medya hesabından benim de dahil olduğum fotoğrafları silmiş yani kesinlikle eminiz ki izliyor , böyle bi insanla nasıl arkadaş oldum kendime kızıyorum sürekli , dışarıdan normal görünse de psikopat çok , üniversitede iyi bir bölümde okuyorum kendisi bir yer kazanamadı ve geçmişten bu yana bana rakip

• Ayarlar > Genel > En alttan sertifika var mı diye kontrol et, varsa kaldır.
  • Hocam sertifika bulamadım , hesaplarım güvende
    girmeye çalışan vb yok sadece ekranımın izlendiğini düşünüyorum bunu da sanırım casus yazılımla yapıyor , telefonuma 3-5 SMS gelmiş onay kodu barındırıyor ben bu kodları kimseye vermedim phone ıd isimli bir mesajdı silmeseydim görüntü atardım

• hesaba giriş ile alakası yok, oradaki sertifikalarla telefonda çok üst düzey kontrol imkanı oluyor. onun dışında uygulama listesini falan kontrol edebilirsiniz sanırım?
  • İcloud güvende hocam o konuda sıkıntı yok yani okuyan arkadaşlar lütfen yanlış yönlere çekmesinler , başka bir uygulama veya sertifika ile olduğu net bunun suçlusu da benim olduğum net yani ios o kadar korumalı bi cihaz ki 5 senedir ilk defa böyle bir şey oluyor ve sadece bende oluyor muhakkak ben bir linke tıklayıp bir şey indirdim yoksa asla böyle bir şey olacağını düşünmüyorum amaç ios veya Apple kötülemek değil ben problemime çözüm arıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ios telefonlar; karşı tarafın fiziksel olarak elinde olmasa bile izlenebiliyor, android ise karşı taraf telefona fiziksel olarak bir kere erişirse izlenebiliyor.
  • ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Ben en iyisi bi telefonu tamamen sıfırlayım ve tekrar bi kontrole geçiyim yine aynı problemler yaşarsam bilişim suçlarına başvurup cihazı bi inceletiyim teşekkürler

• Telefona hard reset atıp, yeni bir apple hesabı kurun. Yine de bunun bir garantisi yok, tekrar ele geçirebilir.

Tek yol android maalesef. Keza androidte de telefonu arkadasa bir kere verirseniz, gerekli izinleri verince onda da kurtuluşunuz yok.
    Apple hesabında bi sorun yok hocam son giriş yapılan yerler vs görünüyor zaten girmeye kalkınca benim cihaza kod gelmesi lazım illa ki görürdüm , sms yoluyla bir dosya eki yollanıp ekran izlemesi yapıldığını düşünüyorum bir de bu şahıs sabah çalışıp akşam evinde takılan birisi sabah bu olayları yaşamayıp akşam vakti yaşamam da zaten durumu belli ediyor yine ben cihazı sıfırlayıp aynı hesaptan giriş yapacağım yine aynı sıkıntıları çekersem gerekli yerlere başvuru yaparım sorunu kökten çözmüş olurum buraya konu açma sebebim şimdi bu eleman benim çocukluk arkadaşım ben bu elemana onun gibi cevap vermek istemediğimden farklı yollardan çözebilirmiyim acaba diye yoksa çoktan incelemeye gönderirdim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy_98_boy_73 -- 3 Nisan 2020; 11:20:29 >
  • Hocam belkide zamanında telefonu arkadaşınıza kısa süreli olarak verdiniz ve o da kendi telefonu üzerinden whatsapp web aracılığı ile sizin whatsapp hesabınıza bağlanmış olabilir.Whatsapp uygulaması üzerinden açık olan whatsapp web oturunlarına bir bakın,açık varsa kapatın.

böyle bir şeyi ilk kez sizden duyuyorum, acaba kaynak gösterme şansınız var mı?

• Gösteremez. Sallamış çünkü.@mrunseen
  • (Güzel CSB ama yine de yazayım.)

Sıfırlamadan önce cihazı Reboot et yani yeniden başlar. PC'ye restart atmak gibi bir şey. Hiçbir şey silinmez. Sadece sistemi yeniden başlatır.

iClarifiedyoutube
    How to Force Restart Your iPhone 7 and iPhone 7 Plus
    https://www.youtube.com/watch?v=4d0atwv1rn4

İşe yaramazsa iOS'u yeniden kur. Kurduktan sonra Ayarlar içinde "İki Faktörlü Kimlik Doğrulama" denen bir özellik var. Onu aktif et. Parolanızı biri bilse bile hesabınıza erişemez.

Apple Support
    Apple Kimliği için iki faktörlü kimlik doğrulama
    https://support.apple.com/tr-tr/HT204915

• If you are wondering how to spy on a cell phone without having it, here’s the answer. Yes, it is absolutely possible to spy cell phone without access the target on an iPhone. Without installing any software on the target iPhone you can access the target’s iPhone using

There is also no need for jailbreaking the target device. What you do require to perform this application are the iCloud credentials of the target phone. You can even use this feature to track your own iPhone.

What about an Android device? For an Android phone, the answer is no. You cannot track someone’s Android phone without installing software on the phone first! It is absolutely impossible.

Çok biliyorsunuz, usluba bak sallamis.
    Sokağa çıkma yasağın bitmedi mi kardes :) @vega

kaynak? referans? aynı şeyleri android için de yazabilirim ben

pardon pardon kaynağa gerek yok komikmikş yeterince hahahahaha. icloud hesabı olunca iphone’in nerede olduğunu (iphone’umu bul) görebiliyoruz evet. ekranı kontrol etme yok ama o yeni güncelleme ile gelicek

aslında iphoneyi bul’un androidde olan versiyonu da vardı ama bilemedim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 5 Nisan 2020; 1:9:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.