Şimdi Ara

Pug 307 boşa alınca stop ediyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bendede aynı problem vardı, çok param gitti bi çok parça değişti
    sorun map sensöründen çıktı. Değiştiği günden beri aracım stop etmiyor
    bu arada bu parça emme manifoldunun üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onadron

hava filtresini değiştirdim, bujileri değiştirdim, kam mili kaptörünü değiştirdim, boğaz kelebeğini temizlettim sorun çözülmedi :).
    Şimdi "rolanti motoruna baktırtmamışsın işte" denilicek ben de güleceğim. Vakit bulunca söz ona da baktıracağım, benzinde tık çıkarmadan sarsılmadan çalışan arabamın rolanti motoruna :) Diğer yaptırdığım şeylerde de heh işte onu yapmamışsın deniliyordu. Renault servis ustabaşısı kendi lagunasındaki bu problemi çözememiş arabayı satmış, benim sorunumu çözen arkadaş her yolu denemiş sonra kendisi lpg ecusundan ayarlamış düzelmiş, ben yukarıda yazdıklarımı denedim düzelmedi arkadaş ecu yu ayarladı bendeki sorun da düzeldi bu üç durumda da lovato takılı araçlarda daha da ne denir bilmiyorum. Ben gayet memnunum allaha şükür tıkır tıkır çalışıyor şimdi. Ama bunlar sadece lovato+megane 2 için olan şeyler herkese uyucak diye bir şey yok. Ama para harcamadan bir düşünün gaz kelebeğinin ne gibi sorunlar yarattığını internetten bir araştırın benzinde de o sorunları yapıyorsa arabada bir sorun vardır. "bunun cevabı da gazcılarımızda basit," sorun kendini gazda gösterir" :) hadi öyle olsun bakalım :) Arabanızın herhangi bir kısmını değiştirmeden para harcamadan tekrar bi düşünün derim ben ...

Kalın fontlu kısmı kam mili kaptörü hariç aynen yaptırdım ama araba stop etmeye devam ediyor. Ben de kam mili kaptörünü de değiştireyim diyordum ama nafile sorun tamamen cut-off olayı sanırım. İnşallah bana Laguna'mı sattırmaz bu durum

• Taktıracağınız kitin ayar özellikleri fazla olsun diye not yazdığımızda tam olarak bu durumdan bahsediyoruz. Hangi kiti taktırayım diye soran tüketiciler için bence bu önemli bir kriter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Arkadaşlar merhaba. 2004 model 1.6 307 sahibiyim. Arabamda milano marka sıralı sistem var. Lpg sistemimdem zaten memnun değilim ama bana esas mesela çıkaran şu. Arabayla giderken, biraz da zorlayınca, ışığa gelip vitesi boşa alınca araba stop ediyor. Anlamadığım, araba giderken değil de durunca stop ediyor ve tam olarak neden böyle yaptığını da çözemedim. Bir de kalkışlarda araba titriyor. Neden olabilir arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim..

Değerli araç kullanıcısı sizi sorununuz motora giden gazın akışı ile ilgili bir sorun sistemin ayarları düzgün bir serviste ayalatırsanız iyi usta sıkıntınızı düzeltir

ABANİKLER OTOGAZ MASLAK

O212 346 18 18

http://www.abanikler.com/

• selam kardeşim sen gaz kelebegini temizlettir aracın ardindan pc de ayar yaptir ondan sonra düzelir
  • ustalar merhaba..
    bende mazda lantis 1.8 var
    atiker marka lpg takılı.. aynı sorun bendede var
    bazen soğuk havalarda, bazen hava iyi olduğu zamanda bile yapıyo. arabayı boş alınca firene basınca rolanti 0 iniyo yada inip inip çıkıyo... araba ısınınca bazen hiç yapmıyo bazende arada bir yapıyo..
    yazın ise arabayı ilk çalıştırdığımda klimayı açtığımda, boşa alınca stop ediyo direkt.

bunun için enjeksiyonları temizlediler, filtreler değişti kelebek boğazı temizlendi ama bir değişiklik yok?
    sorun nerdedir acaba ?
  • konu hortlamış gibi ama şöyle söyleyim eğer lpg ayarların iyi değilse yapabilir. 2004 model 307 vardı bende aynı sorunu yasamıstım ama sadece gazda. ayarları yaptırdığım zaman bir sıkıntı kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.