Şimdi Ara

Pug 406 2,0 Sv ful

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 Model sol 2 kapı ve ön çamurluk boyalı
    deri döşeme sunroof otomatik klima abs...
    Ful donanımlı bir araç manuel vites 2,0 138 hp
    17 bin ytl verilirmi bu araca?
    rengide koyu lacivert!

60 bin km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akc1111 -- 19 Ağustos 2007; 19:39:53 >

• Kesinlikle verilir, eğer gerçek fiyatsa.
    Ama kaza durumunu öğren, fiyatı çok uygun çünkü.
  • Verilir tabii ciddi bir kazası yok ise. Eğer İzmir,İstanbul,Ankara,Bursa,İzmit' te oturuyorsanız, araba da içinize sindiyse temiz ise alın derim. Diğer şehirlerde servis sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ama bu 5 kentte bir problem olmaz, servis usta parça sıkıntısı yaşamazsınız. Konforlu bir arabadır ama otomatik olduğu için çok yakacaktır. Şehir içinde 10lt/100km'den daha az görmezsiniz. Yok LPG de taktırırım diyorsanız hemen alın derim. Ama ülkemiz şartlarında ikinci el açısından bir de Toyota Avensis ya da Laguna'lara bakın derim. Avensis ve Laguna Türkiye şartlarında daha makul araçlar.
  • araç manuel vites
  • fiyat gayet iyi . manuel olması bence daha iyi . pugların bu modellerinde otomatiklerde sorunlar olduğunu duydum bu manuellerde en azından sorun çok çıkaracağını sanmam
  • pug ların ikinci eli çok tehlikeli bence. o arabanın egsoz sistemi fren diskleri vs felan bitmiştir. hiç dayanıklı değil puglar. ben olsam almazdım. o fiyata aynı model avensis laguna ya da 1 2 fazlaya mondeo bulabilirsin.
  • sallama 2000 model arkadaşımda war 2 senedir biniyor 100 bin km de bakımları haricinde tek kuruş mastaf açmadı
    sadece piyasa amaçlı sormuştum pug u tavsiye eetmiyor ama laguna örnek veriyorsun
    bu arada mondeonun 2 eli dahada tehlikeli
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurcugum

pug ların ikinci eli çok tehlikeli bence. o arabanın egsoz sistemi fren diskleri vs felan bitmiştir. hiç dayanıklı değil puglar. ben olsam almazdım. o fiyata aynı model avensis laguna ya da 1 2 fazlaya mondeo bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akc1111 -- 19 Ağustos 2007; 17:48:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sallama değil. forumda okuduğum şikayetler ve oto haberin kullanılmış oto testinden söyledim. yazdıklarım dergiden alıntı. pugun sorunlu olduğunu herkes biliyo yani.bütün arabaları sorunlu olacak diye bi kuralda yok. genelleme olarak. inşallah pişman olmazsın.
  • lpg de çok sorun çıkarıyomuş 406 lar.eğer öyle bi düşünceniz varsa kafadan elemelisiniz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurcugum

pug ların ikinci eli çok tehlikeli bence. o arabanın egsoz sistemi fren diskleri vs felan bitmiştir. hiç dayanıklı değil puglar. ben olsam almazdım. o fiyata aynı model avensis laguna ya da 1 2 fazlaya mondeo bulabilirsin.

406 pug'un en sorunsuz ve en prestijli arabalarından biri..Konfor ve donanım olarak istediğin her şeyi verebilecek bir araçtır..
  • Tahminime göre araç istanbul arabasıdır ve kmsi çoktur.Ama kazası büyük değilse alınır.
  • istanbul aracı değil km 60 binde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.