Şimdi Ara

1.4 ambiance vs 1.5 dci blackline

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 23 bin tl butcem var iki model arasinda kaldi inanin sizler kadar araclardan anlamiyorum ilk arabam olacak nisanlimla sehir icinde kullanacagiz arti ve eksi yonleriyle yorumlariniz cok onemli benzinli alip tup taktirabilirim ya da dci alabilitim ne dersiniz

saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kesinlikle dci yani dizel al derim ama tercih meselesi ...
  • benzinli modeline tup taktirmanin dezavantaji var mi uyumsuzluk gibi mesela?

tsk

• Sanmıyorum ama performans,tork ve orjinallik açısından dizeli tercih ettim ...
  • sürüş zevki açısından tabiki dizel ancak ekonomi diyorsan lpg
    neden dersen 6 yıl önce ilk çıktığında dizel ile benzinli arasındaki fark 3 bin lira idi şimdi bu fark azaldı orjinal lpg li olanla arada 3 -4 bin lira fark var sanırım 5 yıl dizel kullanmış biri olarak va param olsa tekrar dizel alacak biri olarak bence dizele değmez
  • genelde hep sunu duyuyorum araba almak icin aralik ayini bekle diyorlar fiyat dusmesi acisindan bu konuda fikriniz nedir arkadaslar araligi beklemeye deger mi

• Tercih meselesi ben dizelin verdiği tadı ve performansı lpg ile kıyaslamam bile.Şu anda henüz 3.000 km de olan aracım 4.3 lt yakıyor.Klima yük falan tınmadan rampalarda kuduruyor maşallah ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.