Şimdi Ara

Pug yavrusu arıyorum ÜCRETSİZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde 2 kaplumbağa ve 1 iran kedisi besliyorum. Bunların yanına bi arkadaş daha edinmek istiyorum. Hayvan ticaretine kesinlikle karşı birisi olarak ÜCRETSİZ pug mops yavrusu arıyorum.

İlgilnenler için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasivAnarchy -- 28 Haziran 2016; 13:26:44 >

• Hayvan ticaretine karşıysanız o zaman barınaklardan yavru edinin. Hem cins köpek olucak hem yavru, hemde ücretsiz, ne yazıkki öyle bir dünya yok...
  • Ücretsiz sahiplendirme cins hayvanlar için alınıp, bakılamadığı durumda nadiren yapılabiliyor. Gerçekten ırk özelliklerine uygun, ücretsiz yavru bir köpek bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız. Sadece şeçere için bile bir ton masraf yapılıyor zaten. Üreticinin ücretsiz vermesi mantık dışı oluyor bu durumda.

Ücret olayı sadece ticaret amaçlı da değil. Çünkü ortalama bir köpeğe gerçekten iyi bakmak ayda nerden baksan 500TL bir bütçe gerektiriyor. Bu yüzden köpeğe bakabilecek kişinin hali vakti yerinde olması lazım. Köpeğe para ödeyemiyorsa köpeğe de bakamayacağı anlamına geliyor bu durumda.

Zaten köpekler sürekli ücretsiz verildiği için barınaklar böyle dolup taşmış durumda. Neydüğü belirsiz insanlara verip duruyorlar köpekleri iki ay sonra bakamayıp, sokağa veya barınağa atıyorlar.
  • Eğer ücretsiz edinemeyip ücretli sahiplenmek zorunda hissederseniz, Pug satışını Türkiye'de iki yer resmi bir şekilde gerçekleştiriyor, şu adresten kontrol edebilirsiniz:http://www.kif.org.tr/?ara=&p=ureticiler&detay=icerik&irk=Pug

Onun haricinde ücretsiz sahiplenme konusundahttp://www.petarkadas.com/petbul/ adresinden de evlat edinebilirsiniz.

Müstakbel çocuğunuzla mutluluk ve sağlık dolu uzun yıllar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.