Şimdi Ara

Pulsar PZ6005X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/pulsar-pz6005x-erkek-kol-saati-pm-HB000004WGTK
    Arkadaşlar linkteki saati beğendim.Ne saatlerle ilgili çok fazla bilgim nede bütçem var.
    İndirimle falan 320₺ geliyor.Ne dersiniz alınır mı?
    Öyle şu zamana bu saat bu zamana şu saat durumum yok. 7/24 kolumda olacak.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli kolunuzda olacaksa deri tavsiyem değildir kardeşim. Metal kordon al derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniay58

Sürekli kolunuzda olacaksa deri tavsiyem değildir kardeşim. Metal kordon al derim...

Öncelikle teşekkürler...

Maalesef metal kordonu hiç sevmiyorum.Aslında benim asıl öğrenmek istediğim saatin kalitesi kullanışlığı

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz101

quote:

Orijinalden alıntı: yeniay58

Sürekli kolunuzda olacaksa deri tavsiyem değildir kardeşim. Metal kordon al derim...

Öncelikle teşekkürler...

Maalesef metal kordonu hiç sevmiyorum.Aslında benim asıl öğrenmek istediğim saatin kalitesi kullanışlığı

O zaman silikon kordon alabilirsin. Pulsar Seiko markasının yan markasıdır. Kardeşim kalitesi kötü değildir ama kullanmadığım için tecrübe edinmiş değilim.
  • Pulsar saat kullaniyorum. Arkadasin dedigi gibi Seiko nun yan markasi olmakla birlikte yalnizca saat uretir. Abuk sabuk saat satan ama uuretmeyen markalari ezer geçer Pulsar kalite olarak..

Tasarim subjektif zewk meselesidir. Siz de tasarimini begendiysenz qlablrsiniz.

• Onbeş sene titanyum modelini kullandım ve çok memnun kaldığım bir markaydı.Maalesef pil değişimlerinden sonra zembereğin oradan su aldı saatçi makinasının değişmesi gerektiğini söyledi 150 tl fiyat çıkardı.Bu kadar para vermektense geçen gün seiko aldım.
  • Teşekkürler...

Linkteki saat ile ilgili bir değerlendirme yapabilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xyz101 X kullanıcısına yanıt
    Marka olarak problem yok gerisi sizin zevkinize kalmış birşey.Zevkler ve renkler tartışılmaz sizin beğendiğinizi ben beğenmem benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz kararı siz vereceksiniz.
  • xyz101 X kullanıcısına yanıt
    cavit63 cevabini vermis aslinda da....

Aynen kalite konusunda sıkıntı yok Seiko mekanizmasını kullanmaktadir saat standart kullanimda uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.

Tasarim konusunda ise dedigim gibi zevkler ve begeniler kisiden kisiye değişebilir. Ortak bir begeni yargisi yoktur zaten insanlarda. Sen begendiysen senin icin en iyisi odur.

Ben kendim biraz daha sade, şık ve ayni zamanda da hafif gösterişli saatleri seviyorum mesela.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.