uçan beyaz reknli bi robot var terasta onu nasıl öldürücez?¿
O robotu öldürebilmen için dibine girip sürekli sırtındaki uçuş modülüne ateş etmen lazım kardeş.Sonra yere inince de çatının kenarlarından bulacağın patlayıcılarla haklayabilirsin onu.
bende var da başlamadım
oyun ben de var da daha kurmadım
quote:
Orijinalinden alıntı: FrostyWarrior
O robotu öldürebilmen için dibine girip sürekli sırtındaki uçuş modülüne ateş etmen lazım kardeş.Sonra yere inince de çatının kenarlarından bulacağın patlayıcılarla haklayabilirsin onu.
sağol birader
Bi şey değil görevimiz birbirimize yardımcı olmak.Herkes birbirine takıldığı yerde yardımcı olsa kimse hile kullamazdı.düşündüm de güzel olurdu
oyun sonunda bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
YAW BU PUNİSHER DA ADAMLARI NASIL KONUŞTURUYORUZ ÖZELLİKLE SPESİAL LARI. SPESİAL ÖLÜMLERDE Q YA BAS DİYOR İSTEDİĞİ BÖLÜME GÖTÜRÜYORUZ VE Q YA BASINCA İŞLEM TAMAM ADAM ÖZEL ŞEKİLDE ÖLÜYOR AMA SPESİALI DA İSTEDİĞİ YERE BEYAZ KAFANIN YANINA GÖTÜRÜP E YE BASINCA ADAMI KORKUTUYO AMA O ŞEKİLDE HİÇ BİR TUŞ İŞE YARAMIYOR BİDE O SARI ÇUBUĞU NASIL KULLANACAZ.GERİ SAYIM FİLAN BAŞLIYORMUŞ NASIL OLUYOR ŞİMDİDEN CEVAP VERME ZAHMETİNDE BULUNAN HERKESE SELAMLAR.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme