Şimdi Ara

knight sorunu yardım edinbeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a beyler öncelik 2gün önce CASPER NIRVANA bi laptop aldım ama ko ya girdigim andan itibaren çok feci kasıo acaba bu özellikler mi yetersiz ?

İşlemci : Intel Pentium Dual Core İşlemci T4500, İşlemci hızı 2.30 Ghz, 1 MB L2 Cache, 800 Mhz FSB
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Starter
    Bellek : 2 GB DDR2 667 Mhz
    Harddisk : 250 GB Sata
    Ekran Kartı : 256 MB Paylaşımlı
    Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD Parlak Ekran

• Pek anlamam ama sorunun sanırım ekran kartından olabilir.
    edit ekleme : ısı problemide olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastson59 -- 24 Nisan 2010; 1:32:31 >
  • donanımsal olarak dusunursek problem ekran kartının cok dusuk olması nedenıyle ramden kullanması olacak buda ramın ıyıce ısınmasına sebep olur sıstemı soguk tutmayı dene ve aynı zamanda oyunun grafıklerını en alt sevıyeye cek laptop ekranına uygun bı cozunurluk sec ve seslerı kapat...

ancak usttekının yanı donanımsal problemın olasının ıhtımalıcok dusuk... bence problem ısletım sıstemınden dolayı... veya kullandıgın baska bır program vs vs vs tabı bıde konun yanında calıstırdıgın programlarda onemlı... eger cok program calıstırıyorsan 1.durum olmustur...
  • Nirvana mı ? Bu özellikler çok düşük değil mi yahu
  • nırvana dıyınce ınsanın aklına t9600 ıslemcı max 8 gb ram max 2gb ekrankartı gelıo dımı D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

nırvana dıyınce ınsanın aklına t9600 ıslemcı max 8 gb ram max 2gb ekrankartı gelıo dımı D:

Aynen öyle
  • laptop ta ısınma sorunu yok ama dediginiz şekilde bi prog. ları kapatıp denicem saolasın başka düşüncesi olan warsa yazabilir
  • ekran kartından 256 mb yazdığına bakma paylaşımlı (yani onboard = anakartın üstüne takılı = harici ekran kartın yok) büyük ihtimal ekran kartından ben eski pc dekasmadan oynuyordum özellikleri
    Amd işlemci 1,5 Ghz(PentiumIII değerinde)
    64 mb mx400 nvidia ekran kartı
    1gb ddr1 ram

yalnız konu yanlış yerde teknik destek diye bir bölüm olması lazım oraya aç bence
    değiştirebiliyorsan paylaşımsız ekran kartı olan çift çekirdek birşey al
  • kusura bakma ama nirvana diyince aklıma daha iyi özellikler gelio o laptop hesap makinesi

sorması ayıp kaç para verdin

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackly -- 24 Nisan 2010; 20:47:37 >
  • şu an hiç bi şey yapamıorum başka bi bilgisi olan yokmu ?
  • Aleykümselam.

Fazla uğraşmayın,sorununuzun çözümü çok zor.
    Casper laptoplarda sık karşılaşılan durum.Knight Online'da çok fazla sorun çıkartıyor.
    Hatta bazılarında açmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Forumda daha önce geçmişti bu konu.Kimi kullanıcı oyunu açamıyordu.

İşletim sistemini değiştimek belki bir çözüm olabilir.

Ekleme;
    Açık antivirüs programınız varsa oyuna girmeden önce kapatmayı yada devredışı bırakmayı deneyin.Panda Antivirüs'te oldukça fazla kasıyordu oyun esnasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 25 Nisan 2010; 3:48:30 >
  • o özellikler ko ya fazla bile.Bilgisayarında donanımsal sorunlar var.Zaten neden casper alırsınız onuda anlamam.Git acer al mis gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ammo11

kusura bakma ama nirvana diyince aklıma daha iyi özellikler gelio o laptop hesap makinesi

Hesap makinası kısmına çok güldüm

@ IRomst3r ;

Acer ne yahu o da lap top mu . Toshiba , Packard Bell , IBM dururken Acer bir çöptür

• sorun ordan kaynaklanmaz virus kaynakli sorunun olabilir senin bende laptoptan oynuyorum seninkinin ozelliklerine yakin benimkide en son lisansli kaspersky aldim 1 ton virus gordu hani bunda olmaz dediklerindede oluyor pro bir antivir kullanmadan anlayamiyorsun gameboosteri deneyebilirsin + optionstan bazi ozellikleri kapatabilirsin golge vb gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

kusura bakma ama nirvana diyince aklıma daha iyi özellikler gelio o laptop hesap makinesi

@ IRomst3r ;

Acer ne yahu o da lap top mu . Toshiba , Packard Bell , IBM dururken Acer bir çöptür

Onları saymadım zaten fiyat olarak dedimNirvana yı verilecek para yerine acer daha iyidir.Tabi ki hp,dell vs tartışmasız daha iyidir.

• Donanımsal sorun yok... Isınma problemi yok.. Söylediğin özellikler 10 tane KO açabilirken 1 tanesinde kasıyor ? ilginç bir durum

Yeni laptop alanlarda genelde laptop ilk geldiğinde güç seçeneklerinde dengeli veya güç tasarrufu ayarları yapılmış şekilde geliyor. Sağ alttaki pil simgesinden veya denetim masası > donanım ve ses > güç seçeneklerinden geçerli güç planını yüksek performansa ayarlayıp tekrar dener misin ?

Ayrıca KO ayarlarından grafikleri en düşük seviyeye, visibility i range orta seviyeye ve distance of effect ile number of effectleride orta halli bir şekile getir.
  • quote:

Donanımsal sorun yok... Isınma problemi yok.. Söylediğin özellikler 10 tane KO açabilirken 1 tanesinde kasıyor ? ilginç bir durum

Yeni laptop alanlarda genelde laptop ilk geldiğinde güç seçeneklerinde dengeli veya güç tasarrufu ayarları yapılmış şekilde geliyor. Sağ alttaki pil simgesinden veya denetim masası > donanım ve ses > güç seçeneklerinden geçerli güç planını yüksek performansa ayarlayıp tekrar dener misin ?

Ayrıca KO ayarlarından grafikleri en düşük seviyeye, visibility i range orta seviyeye ve distance of effect ile number of effectleride orta halli bir şekile getir.

10 tane nası acılıyosa banada ogrette 3 5 tane alayım o pcden slotları kapatıp parayla kıralayım :D:D:D

ayrıca kımse bosa post kasmasın arkadasa aynılarını tek mesajda zatensoyledım fakat sorunu cozulmemıs... bence ısletım sıstemını degıstır buyuk olarak vin 7 filan yollamıslardır zaten vin 7 kullanır 256mb ekran kartını...

uzun vadeli cozum olarakta harıcı bı ram al... max 1gb dır ekran kartın kcuk bı ekleme ıle rahatlatırsın 2 3 tane ko bıle acarsın ayrıca o harıcı ramı almazsan cok zorlar kartı yakarsın bıldıgım kadarıyla on boardlarda ekran kartı degısmıyor... ondansonra kaldır at:D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

@ IRomst3r ;

Onları saymadım zaten fiyat olarak dedimNirvana yı verilecek para yerine acer daha iyidir.Tabi ki hp,dell vs tartışmasız daha iyidir.

HP 'nin fiyatları da çok uçuk. Dell , Casper'a göre çok iyi bir tercih olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.